Cum intretinem componentele unei tigari electronice

BUCURESTI - 9 iulie 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Retail

Chiar daca la prima vedere tigara electronica pare a fi un produs ce se incadreaza in gama celor consumabile, utilizarea acesteia trebuie sa implice o serie de proceduri de utilizare si de intretinere prin care ii veti putea mari considerabil intervalul de timp in care o veti folosi.

Magazin online tigari electronice

Magazin online tigari electronice

Componentele tigarii electronice sunt bateria si vaporizatorul (clearomizor sau atomizor) si desigur lichidele cu care se alimenteaza rezervorul vaporizatorului. Toate acestea le veti putea conserva intr-o maniera usoara si le veti putea folosi un interval de timp suficient incat sa considerati ca nivelul costurilor este decent si nu veti crede ca a vapa este mult mai dificil si costisitor decat a fuma.

Despre bateria unei tigari electronice trebuie stiut ca este in fapt un element de alimentare similar cu orice alt tip de baterie, doar ca imbraca o caracteristica legata de forma, prezentare si caracteristici electrice si ceea ce este cel mai important poate fi reutilizata, adica reincarcata de un anumit numar de ori. Prelungirea duratei de utilizare a unei baterii de acest tip se realizeaza prin modul in care este pastrata si reincarcata.

O baterie sau acumulator pentru tigara electronica nu va fi tinuta in temperaturi excesiv pozitive sau negative, nu va suferi socuri prin presare sau cadere de la inaltime pe suprafete dure si nu va fi lasata descarcata timp indelungat. Reincarcarea o veti face doar cu incarcatoare dedicate, asa cum sunt ele recomandate de catre comercianti si producatorii acestor celule electrice. Verificati cel putin atunci cand inlocuiti bateria daca nu exista scurgeri de lichid dinspre vaporizator spre zona de imbinare a acestora. Lichidul acumulat si stagnat din zonele de contact electric poate duce la distrugerea bateriei sau la imposibilitatea realizarii contactului electric. Curatati de fiecare data aceasta zona si verificati de ce curge lichid din vaporizator.

Vaporizatorul, fie ca este clearomizor sau atomizor, se intretine periodic si cel putin atunci cand schimbati rezistenta acestuia. Curatarea se face atent prin demontare completa si spalare cu apa calduta. Dupa scurgerea apei din toate componentele, uscarea are un rol important pentru a nu permite apei sa se amestece cu lichidul din rezervor si sa nu afecteze garniturile si filetele ansamblului. Daca este necesar puteti utiliza fara rezerve un jet de aer cald pentru a fi siguri ca ati inlaturat orice urma de umezeala de pe toate componentele atomizorului sau clearomizorului. Reasamblarea se face cu atentie, puteti picura foarte putin lichid pe filete pentru gresare, iar strangerea completa trebuie sa fie ferma insa nu excesiva pentru a nu deteriora garniturile.

Succesiunea acestor secvente de intretinere o veti deprinde treptat, insa la inceput puteti cere ajutorul personalului unui magazin de tigari eletronice din Bucuresti care cu siguranta este dispus sa va arate cum se procedeaza si sa primiti ca atare cele mai bune sfaturi. Puteti cere acest lucru chiar la cumpararea primul kit de tigara electronica si veti avea toate detaliile astfel incat servisarea sa devina o operatiune usor si rapid de realizat.

Lichidele pentru reincarcarea tigarilor electronice le veti depozita sau pastra asupra dumneavoastra in timp ce va deplasati in conditii cat mai apropiate de o temperatura obisnuita, iar atunci cand doriti sa stocati o cantitate mai mare de lichide baza si/sau arome concentrate, este util sa le tineti la rece, frigiderul fiind o buna optiune. Verificati cel putin o data pe luna care este data de expirare a lichidelor utilizate, oricare ar fi tipul acestora, pentru a nu depasi specifictiile acestui tip de atentionare.

Respectand aceste lucruri si avand o minima grija pentru tot ceea ce face functionala o tigara electronica va puteti bucura pentru perioade lungi de timp de intregul ansamblu si veti putea aprecia la adevarata valoare toate beneficiile pe care le veti primi pentru sanatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-vaperson-srl/cum-intretinem-componentele-unei-tigari-electronice