Naan Food & Drink Studio lansează Business Lunch

BUCURESTI - 26 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Media / Publicitate, HoReCa

Live site

București, octombrie 2015 – Naan Food & Drink Studio, restaurant din centrul Capitalei inaugurat oficial în luna septembrie 2015, lansează Business Lunch – preparate exclusiviste la prețuri accesibile, de luni până vineri între 12.00 și 15.00.

Meniul este diferit în fiecare zi și cuprinde o supă, un fel principal și un desert. Preparatele sunt alese atât din meniu cât și din afara acestuia, oferind clienților posibilitatea de a-și îmbogăți gusturile cu noi selecții și idei din gastronomia internațională. Meniul fiecărei săptămâni este afișat pe site, în secțiunea Business Lunch.

Business Lunch a fost conceput în special pentru clienții Naan de la birourile din zonă, care obișnuiesc să ia prânzul aici, împreună cu partenerii de business sau colegii. Locația Naan este ideală pentru prânzurile de afaceri, fiind un cadru central, distins și intim, propice întâlnirilor de afaceri.

Meniul Naan este realizat cu ingrediente provenite în mare parte din agricultura ecologică, de la ferme precum Ferma Sia, din Vâlcea, de unde se achiziționează ouăle, laptele sau carnea de miel. Lista de preparate include rețete vest europene, elemente specifice bucătăriei fusion precum și influențe asiatice. Chelnerii sunt pregătiți să explice preparatele, să menționeze toate ingredientele și să sugereze vinul potrivit. Selecția de vinuri se axează pe crame românești, precum Crama Girboiu, Crama Vinarte, Cramele Recaș, Crama Licorna, Crama Darie, Crama Metamorfosis, Cramele Halewood, Crama Segarcea, Crama Cepari, Crama Alira sau Crama Rătești.

Naan Food & Drink Studio este situat pe strada CA Rosetti nr. 26 și este deschis între orele 11:00 – 23:00 în timpul săptămânii și 12:00 – 23:00 în weekend.

www.naan.rohttp://www.naan.ro/business-lunch/ 

Pentru mai multe detalii contactați:

Claudia Coteanu PR & Marketing Coordinator +4 0731 036 400  claudia.coteanu@naan.ro

Taguri: business lunchnaan
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-wellnex-hidroteh-srl/naan-food-drink-studio-lanseaza-business-lunch