Rasfata-ti perechea cu o cina romantica de Valentine's Day!

BUCURESTI - 6 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Turism, HoReCa

Live site

Restaurantul Wellness Cuisine va invita sa petreceti o seara magica, intr-o atmosfera romantica si cu preparate alese special pentru dumneavoastra!

Rasfata-ti perechea cu o cina romantica de Valentine's Day!
 Va asteptam cu sa petreceti o seara cu adevarat speciala cu preparate fine si vinuri de exceptie 

Marian Iamandi-Manager

Cu totii stim ca dragostea trece prin stomac si de aceea  ce poate fi mai romantic de Ziua Indragostitilor decat o cina in doi,  intr-o atmosfera de poveste, la unul din cele mai selecte restaurante din Bucuresti?

Wellness Cuisine****va invita int-o calatorie gastronomica de exceptie in care inca de cand pasesti in atmosfera calda si intima a restaurantului, esti intampinat cu un vin spumant deosebit oferit de Rhein Extra,  acesta fiind preludiul pentru o seara perfecta!

Apoi pe atmosfera romantica creata de  catre saxofonistul Stefan Munteanu,  vei savura preparate de exceptie gatite  cu multa migala de catre chef Marian Iamandi. Somelierul nostru Ovidiu Olteanu, va  va  recomanda cele mai bune vinuri produse sub egida Halewood Wines ce vor avea si un pret special in seara de 14 februarie!

Asadar pentru o seara de exceptie, bazati-va pe serviciile profesionistilor iar dvs bucurati-va de momente unice alaturi de persoana iubita!

Detalii suplimentare si meniul complet il puteti vedea AICI!

REZERVARI:

0721.662.114/0730.390.228

restaurant@wellnesscuisine.roPermalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-wellnex-hidroteh-srl/rasfata-ti-perechea-cu-o-cina-romantica-de-valentine-s-day