TRAINING: Elaborarea proiectelor cu finantare europeana

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Schuman Consulting

TRAINING: Elaborarea proiectelor cu finantare europeana

Schuman Consulting, companie specializată în servicii de consultanţă şi training pentru accesarea fondurilor UE, are plăcerea de a vă invita să participaţi la cursul de instruire Elaborarea proiectelor cu finanţare europeană.

Cursul va avea loc în Bucureşti, în perioada 14-16 mai 2008.

Cursul nostru condensează, în numai 3 zile, un pachet de beneficii concrete pentru participanţi:
• Informare detaliată: totul despre programele de finanţare, cadrul instituţional, legislaţia la zi, etapele pregătirii şi managementului unui proiect.
• Expertiză autorizată: consiliere şi sfaturi de la experţi din cadrul instituţiilor publice de resort.
• Sesiuni interactive/analize individuale: prezentare şi evaluare de studii de caz, proiecte de succes deja implementate, exerciţii de grup, analiza individuală a proiectelor şi propunerilor participanţilor.

Cursul se adresează, în egală măsură, reprezentanţilor autorităţilor publice locale, societăţilor comerciale, producătorilor agricoli şi ONG-urilor.

Programul va fi susţinut de traineri seniori ai Schuman Consulting, cu participarea unor experţi ai instituţiilor publice responsabile cu Managementul Programelor de Finanţare.

În plus, participanţii la curs vor beneficia de două luni de consiliere gratuită din partea consultanţilor Schuman, inclusiv un serviciu de notificare în timp real asupra oricăror modificări ale cadrului legislativ şi instituţional relevant.

Costurile de participare vor fi rambursate complet participanţilor care aleg serviciile noastre de consultanţă.

Taxa pentru acest curs este 900 RON (fără TVA). Aceasta acoperă costurile de organizare, mesele de prânz (bufet sau a la carte) şi pauzele de cafea, onorariile lectorilor invitaţi, suportul de curs în format electronic şi tipărit.

Pentru informaţii suplimentare şi înscriere, vă rugăm să ne vizitati pe web la www.schuman.ro . De asemenea, va stam la dispozitie la e-mail la office@schuman.ro sau telefon la 0744 305 593.

Data limită de înscriere este 11 mai 2008.

Oferim un discount de 15% din preţul cursului participanţilor care se înscriu până la 4 mai 2008!


Persoană de contact:
Alex COITA
Managing Partner
Tel/Fax: 021 222 33 65
Mobil: 0744 305 593

Despre SCHUMAN CONSULTING

Schuman Consulting este o firmă specializată în conceperea şi implementarea proiectelor finanţate de fondurile structurale şi de coeziune alocate de Uniunea Europeană pentru România.

Am luat fiinţă în 2008, din iniţiativa unui grup de profesionişti cu experienţă în managementul proiectelor de dezvoltare. Echipa noastră este formată din experţi consultanţi şi traineri pe fonduri structurale, specialişti în proiecte de dezvoltare internaţională şi profesionişti din domeniul dezvoltării durabile.

Expertiza echipei noastre se reflectă în rezultatele obţinute de asociaţii Schuman. Vorbim aici despre participarea la elaborarea de proiecte de dezvoltare în SUA şi Europa de Vest, de colaborări de succes alături de Comisia Europeană, sau de programe dezvoltate în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite. Experienţa internaţională ne permite să lucrăm la cele mai înalte standarde de excelenţă profesională.

Cunoaştem în detaliu cadrul instituţional şi principiile operaţionale ale instituţiilor europene, precum şi ale autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale din România. Suntem la curent cu ultimele noutăţi în cadrul legislativ şi instituţional, şi ne aflăm în permanent contact cu instituţiile publice abilitate cu gestionarea fondurilor UE.

Participare: Intrare libera