Targul de moda Fashion East Fair - vor expune, prezenta si vinde creatiile designeri underground de haine, pantofi, accesorii si jucarii din Romania.

Locul desfasurarii: "La Scena" - situat pe strada Calea Calarasilor nr. 55, sector 3

Organizator: Amigo Chic & F-east.ro

Targul de moda Fashion East Fair - vor expune, prezenta si vinde creatiile designeri underground de haine, pantofi, accesorii si jucarii din Romania.

Fashion East Fair aduce peste 33 de designeri autohtoni care vor prezenta creatiile lor unicat, un make up artist si un hair stylist de renume international.

Targul se va desfasura pe 8 decembrie 2007, intre orele 10 – 18, in clubul-restaurant “La Scena”, situat pe strada Calea Calarasilor nr. 55, sector 3, Bucuresti. Intrarea costa 10 ron, din care 6 ron reprezinta bon de consumatie.

Vizitatorii Fashion East Fair vor putea cumpara sau admira haine selfmade, second-hand, pantofi, jucarii urbane, instalatii textile si multe alte perspective artistice asupra zonei fashion.

"Ne dorim ca aceasta platforma sa nu aiba doar un rol informativ si de divertisment. Prin actiunile desfasurate in cadrul Fashion East ne propunem sa cream un context in care publicul, designerii, jurnalistii, criticii sau pur si simplu pasionatii de moda sa interactioneze intr-un mod constructiv. Incercam, in acest fel, sa promovam valorile culturii urbane in Romania, sa atragem creativi din alte zone, cum ar fi arte plastice sau design spre moda si sa cultivam interesul publicului pentru moda si stil. Speram ca acest targ sa se desfasoare cu regularitate si sa se transforme, in scurt timp, intr-o traditie", spune Simon Borwell, Marketing & Sales Director Panfoods Romania.

Amigo organizeaza un targ de moda odata la trei luni. Astfel, cautarea designerilor continua! Cei care doresc sa se inscrie la targurile viitoare, pot trimite un e-mail la adresa chichunt@f-east.ro.


Invitatul special Fashion East Fair

Charlie Le Mindu, cunoscut si sub apelativul de “Hairdresser of the Stars”, este invitatul special al Fashion East Fair. Charlie va executa tunsori si styling la fata locului cu aceeasi naturalete si acelasi entuziasm cu care se ocupa de parul unor vedete ale scenei muzicale internationale ca Peaches, Cobra Killer, Planningtorock, Sue Denim, Angie Reed si multi altii. Charlie Le Mindu este ‘un enfant prodige’ care si-a inceput cariera la 13 ani, in ultimii doi ani devenind un ‘fashion icon’ al Berlinului. Acolo si-a lasat semnatura inclusiv pe viata de noapte implementand conceptul de ‘Resident Hairdresser’ in cluburi ca White Trash, Rio si Barbie Deinhoff. Le Mindu este celebru si pentru ‘Live Cuts’, un performance pe care l-a conceput si
l-a aplicat in numeroase petreceri si evenimente berlineze. De la 1 ianuarie 2008 Charlie va fi de gasit la Londra, unde se muta pentru a deschide un nou studio.


Miruna Amza

PR & Marketing Manager
SECTOR 7
Str. Coltei Nr.3, Sector 1
Bucuresti

Tel/Fax : 021 315.24.36
Mobile : 0723.645.813

Despre SECTOR 7

Despre Amigo

Cafeaua solubila Amigo este rezultatul a peste doua secole de traditie în cultivarea si prepararea cafelei, traditie care a castigat prestigiul de care se bucura in intreaga lume Grupul Iguaçu, originar din Brazilia.

In Romania, Amigo are o traditie de peste 25 de ani, ca marca a companiei Cia. Iguaçu de Café Soluvel, parte a Grupului Iguaçu. Introdusa pe piata romaneasca in 1982, Amigo a fost pana in 1989 singura marca de cafea solubila existenta pe rafturile magazinelor autohtone. Amigo are in prezent o cota de piata de 27%, care o pozitioneaza printre liderii pietei de cafea din Romania.


Despre Fashion East

FashionEast (www.f-east.ro), lansat in luna noiembrie a.c, este o revista lunara on-line orientata catre tendintele si particularitatile modei din Romania atat la nivel de stiri cat si la nivel de analiza, comentariu si ilustrare.
Reportajele noastre ating subiecte precum street fashion, designeri romani, magazine chic incluzand poze, prezentare, adresa, provocarea stilistului si interviuri cu trend setteri, oameni trendy.

Participare: Intrare libera