Magazinele din rețeaua LaDoiPași folosesc programul de gestiune dezvoltat de SelectSOFT

Baia Mare - 3 decembrie 2019

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, IT&C, Retail

Cele mai noi magazine intrate în rețeaua “LaDoiPași” au primit și folosesc programul de gestiune dezvoltat de compania de software SelectSOFT. Cifrele sunt esențiale pentru o decizie de business inteligentă, luată în timp real. Aplicația informatică oferită de SelectSOFT oferă managerilor de magazine controlul deplin al afacerii lor, oriunde s-ar afla.

Programul de gestiune GestSel folosit de magazinele LaDoiPasi

Programul de gestiune GestSel folosit de magazinele LaDoiPasi

LaDoiPași este un lanț de magazine de proximitate, înființat în 2012 de către METRO Cash & Carry România, lider pe piața magazinelor de proximitate în regim de franciză, cu un număr total de 1000 de magazine la nivel național. Acestea au un spațiu de vânzare cuprins între 60 și 200 de mp și o gamă variată de până la 6000 de produse.

 

Programul de gestiune GestSel dezvoltat de SelectSOFT livrează rapoarte complexe de vânzare, grafice comparative, este un suport extraordinar în gestiunea stocurilor și evită aglomerația la case, pentru un flux comercial eficient și profitabil. Soluția este folosită de o parte din magazinele “LaDoiPași” – o rețea comercială cu peste 1000 de puncte de vânzare la nivel național.

Aplicația înregistrează automat aprovizionările, vânzările și încasările, iar stocul este actualizat în timp real. Datele pot fi consultate oricând de manager sau angajatul responsabil, într-un mod personalizat, în funcție de indicatorii comerciali prestabiliți. De exemplu, aplicația poate genera liste cu produse pe cale de expirare, sau un top al celor mai bine vândute articole. Mai mult, soluția informatică are o funcție de aprovizionare prin care se pot trimite comenzi direct către furnizori, pentru economie de timp și resurse.

GestSel poate fi configurată să funcționeze online, dar și offline. În cazul magazinelor ”LaDoiPași” funcționarea nu depinde de conexiunea la Internet.

Programul de gestiune este livrat împreună cu modulul POS Magazin. Alături de soluția software, SelectSOFT propune clienților săi și varianta unei echipări comerciale complete, pentru un plus de stabilitate al întregului sistem. Rețeaua magazinelor “LaDoiPasi” a optat pentru o soluție integrată cu echipamente hardware specifice Retail, sisteme POS, cititoare de coduri de bare, case de marcat, sisteme de afișaj, imprimante și cântare electronice cu etichetare.

Totodată, SelectSOFT a oferit gratuit tuturor magazinelor din rețeaua “LaDoiPași”, aplicația GestSel Mobile, cunoscută ca ”aplicația managerului”. Prin intermediul ei, administratorii pot verifica situația vânzărilor în timp real direct de pe telefonul mobil, dar poate fi utilizată și de către gestionari pentru realizarea inventarelor, utilizand dispozitive mobile dedicate. Fiecare magazin partener beneficiază de mentenanță specializată prin apelarea unui număr unic de asistență.

Despre SelectSOFT

SelectSOFT deține o experiență de peste 14 ani în dezvoltarea soluțiilor informatice complexe. Compania produce și comercializează aplicații software inovative, dedicate cu preponderență domeniului economic. Produsele SelectSOFT acoperă majoritatea nevoilor unui business, iar accentul este pus pe calitate, ușurința în utilizare și funcționalitate.  Misiunea companiei este să contribuie la creșterea performanței și productivității partenerilor săi prin dezvoltarea unor soluții personalizate, bazate pe înțelegerea nevoilor specifice fiecăruia. Mai multe despre proiectele noastre găsiți pe site-ul oficial selectsoft.ro.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/selectsoft/magazinele-din-reteaua-ladoipasi-folosesc-programul-de-gestiune-dezvoltat-de-selectsoft