Soluții software integrate: e-Factura în Selectsoft, compatibil 100% cu noile cerințe legislative din 2024

Baia Mare - 22 noiembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Tehnologie

Compania de software Selectsoft , experți în domeniul soluțiilor software de gestiune avansate, anunță că, începând cu data de 1 ianuarie 2024, toate facturile emise în România trebuie să fie în format electronic ( e-Factura ) conform noilor reglementări legale.

Selectsoft integrat cu e-Factura

Selectsoft integrat cu e-Factura

 „e-Factura devine obligatorie din 1 ianuarie 2024. Noile reglementări vor contribui la reducerea birocrației și a costurilor asociate cu facturarea tradițională pe hârtie, în timp ce protejează resursele naturale și reduce impactul asupra mediului. Suntem mândri să oferim o soluție software inovatoare care va facilita tranziția către efacturare și va asigura un proces de facturare eficient și sustenabil.” 

Călin Buciuta, fondatorul Selectsoft

Selectsoft anunță implementarea facturilor electronice ca obligativitate începând cu 1 ianuarie 2024. 

Compania de software Selectsoft, experți în domeniul soluțiilor software de gestiune avansate, are plăcerea să anunțe că, începând cu data de 1 ianuarie 2024, toate facturile emise în România trebuie să fie în format electronic (e-Factura) conform noilor reglementări legale.


Această schimbare vine ca urmare a eforturilor constante depuse de către autoritățile fiscale pentru a îmbunătăți eficiența procesului de facturare și a reduce impactul asupra mediului înconjurător. Prin adoptarea e- Factura ca metodă principală de facturare, se vor elimina în mare parte problemele asociate cu facturile pe suport de hârtie, precum pierderea documentelor, erorile umane și costurile suplimentare de imprimare și trimitere.


Selectsoft a dezvoltat o soluție software inovatoare, adaptată nevoilor actuale ale mediului de afaceri, care permite clienților să convertească cu ușurință facturile existente în format electronic și să le trimită direct către destinatari, respectând toate cerințele legale în vigoare. Această soluție oferă o modalitate rapidă și sigură de gestionare a facturilor și permite o urmărire mai eficientă a acestora în timp real.


Încurajăm toți antreprenorii să se pregătească în avans pentru această schimbare și să se alăture tranziției către facturile electronice. Și în perioada care urmează vă asigurăm că vă vom oferi un sistem de facturare electronic actualizat zilnic cu protocoalele de comunicație ANAF prin alocarea unei echipe dedicate de programatori și specialiști e-Factura disponibili 24/7. 

Pentru mai multe informații despre soluția noastră software și modificările legislative ce vor urma, pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție.

E-mail: contact@selectsoft.ro

Telefon: +0374 490 844

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/selectsoft/solutii-software-integrate-e-factura-in-selectsoft-compatibil-100-cu-noile-cerinte-legislative-din-2024