“Cu toata viteza, la shopping”, o campanie de sarbatori purtand marca Liberty Center.

Locul desfasurarii: Liberty Center

Organizator: Liberty Center

 “Cu toata viteza, la shopping”, o campanie de sarbatori purtand marca Liberty Center.


Tombola cu premii substantiale, evenimente speciale, intalniri cu mos Craciun, concerte cu artisti indragiti, show-uri de magie, karaoke si multe surprize

Liberty Center lanseaza astazi campania “Cu toata viteza, la shopping”, care propune in intervalul ramas pana la finalul anului o multitudine de evenimente speciale, ce se adreseaza vizitatorilor mall-ului si care aduc in prim plan bucuriile si spiritul sarbatorilor de iarna.
Campania de sarbatori de la Liberty Center doreste sa ofere clientilor fideli, dar si tuturor vizitatorilor, posibilitatea sa se bucure din plin de produsele, serviciile si facilitatile complexului, pe parcursul mai multor saptamani, intr-un cadru special, de sarbatoare.
Timp de 5 saptamani, Liberty Center isi asteapta clientii cu o tombola exceptionala avand ca premii 3 masini Seat Ibiza SC si 33 de console Nintendo Wii, dar le aduce si intalniri cu Mos Craciun, numeroase concerte cu artisti indragiti, show-uri de magie, karaoke si multe alte surprize.
Marius Barbu, Retail Development Director, Mivan Development: “Ne-am propus ca oricine trece pragul Liberty Center in perioada sarbatorilor, sa poata alege din multitudinea de optiuni de petrecere a timpului liber pe care i le punem la dispozitie. Prin evenimentele noastre ne adresam publicului larg, dar avem si evenimente speciale dedicate copiilor sau tinerilor. Credem in interactivitate si in participare, astfel ca o multime de activitati vor cere implicarea directa a publicului, pe care ni-l dorim cat mai numeros.”
Astfel, incepand cu 23 noiembrie si pana pe 20 decembrie 2009, Liberty Center ii invita pe iubitorii de shopping sa participe la tombola speciala de sarbatori, care pune in joc 3 masini Seat IBIZA SC si 33 de console Nintendo Wii. Regulamentul tombolei este disponibil la biroul de informatii Liberty Center.
Evenimentele speciale pe care Liberty Center le va gazdui in aceasta perioada pornesc pe 28 noiembrie, cu spectacolul de magie sustinut de Trupa Rothini, spectacolul “Fii ‘Zurli’ cu personajele tale preferate! - Tinkerbell & Peter Pann”, precum si cu sesiuni de face painting, urmand ca pe 29 noiembrie vizitatorii sa aiba parte de spectacole de dans si, din nou, de face paiting.
Pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, Liberty Center gazduieste dimineata o editie speciala a emisiunii “Neata cu Razvan si Dani”, iar apoi toti vizitatorii sunt invitati sa sarbatoreasca alaturi de 2 artisti romani foarte apreciati, Puya si Maria Dragomiroiu, care vor sustine concerte la etajul al doilea al centrului.
Din 1 decembrie si pana in seara de Ajun, la Liberty Center vine Mos Craciun. Copiii sunt invitati intr-un spatiu de poveste, sa il cunoasca pe mos, sa ii spuna poezii si cantece, urmand sa primeasca numeroase cadouri. Mos Craciun ii va asteapta zilnic pe cei mici, in timpul saptamnii intre orele 16 si 19, iar vinerea, sambata si duminica in intervalul 11.00- 19:00.
Pentru a oferi vizitatorilor sai acces cat mai larg la evenimentele din campania “Cu toata viteza, la shopping”, Liberty Center are in perioada urmatoare si un program de vizitare special, dupa cum urmeaza:

5 Decembrie 2009 10:00 - 24:00
21 Decembrie 2009 10:00 – 24:00
22 Decembrie 2009 10:00 – 24:00
23 Decembrie 2009 10:00 – 24:00
24 Decembrie 2009 10:00 – 20:00
25 Decembrie 2009 14:00 – 22:00
31 Decembrie 2009 10:00 – 20:00
1 Ianuarie 2010 14:00 – 22:00

Despre Liberty Center
Liberty Center se detaşează în peisajul mall-urilor din Bucureşti prin prezenţa în cadrul său a peste 100 de mărci de prestigiu româneşti şi internaţionale, acoperind o plajă largă de produse şi servicii. La Liberty Center se află The Light Cinema, un cinematograf 100% digital şi 3D, cu 7 săli de cinema, cu o capacitate totală de 1100 de locuri şi un bar complet echipat. Liberty Center este singurul loc din Bucureşti pentru experienţe 6D, ce ofera publicului spectator cele mai recente producţii 6D lansate la nivel mondial. La Liberty Center se afla The Champs, un patinoar permanent cu o suprafaţă totală de 300 mp, dispunând de patine proprii. In plus, Liberty Center propune publicului restaurante cu specific tradiţional sau internaţional, fast-fooduri, baruri şi cafenele elegante. Centrul măsoară 65 000 mp, o suprafaţă închiriată de 25 000 mp şi este organizat pe trei nivele, care beficiază în totalitate de aer condiţionat, şi dispune de o parcare subterană gratuită de 700 de locuri.
Adresa Liberty Center: Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucureşti (intersecţia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 şi autobuzele 117 şi 173). Telefon: 021/ 369 98 75.


Persoana de contact: Meda Popea, PR Consultant pentru Liberty Center.

Despre SFERA COMMUNICATION

Homedirect.ro este o noua platforma rezidentiala si de imobiliare, unica in Romania, care foloseste o tehnologie speciala de cautare pentru a pune la dispozitia vizitatorilor cea mai mare baza de date de anunturi imobiliare din tara, respectiv peste 276 000 de oferte imobiliare. In plus, homedirect.ro le ofera acestora sfaturi utile pentru cumpararea sau vanzarea unei case, consultanta pentru gasirea celor mai bune solutii de finantare sau de asigurare, idei creative si sfaturi pentru renovarea si redecorarea locuintei, precum si informatii practice despre mutarea intr-o noua casa.
Burda este un brand de renume in lumea mass-media. Istoria sa incepe cu succesul fulminant al revistei Burda Moden in Germania anilor ’50. Infiintarea editurii cu acelasi nume a contribuit decisiv la inflorirea economica a Germaniei devastate de consecintele razboiului. Astazi, Burda este o editura ale carei reviste apar din occident pana in sud-estul Europei. Este editura care a crezut in est la fel de mult ca si in vest si care a impus o traditie pe piata revistelor: calitate si respect pentru cititori!
Burda Romania este prezenta pe piata din 1999. In ultimii trei ani, Burda Romania a implementat un ambitios proiect de extindere a domeniului editorial, preluand o companie de succes, Casa Lux si titluri cu traditie pe piata revistelor auto (Autoshow). In momentul actual Burda tipareste 19 reviste periodice de succes printre care: Burda, Ioana, Casa Lux, Men’s Health, Autoshow, Cool Girl, Practic in bucatarie. In prezent Burda Romania se gaseste in plin proces de consolidare a titlurilor sale pe piata revistelor din Romania, neignorand viitoare oportunitati de dezvoltare si crestere a numarului de reviste din portofoliu.

Participare: Intrare libera