HR Managerul: “pompier” sau strateg?

Locul desfasurarii: Sala de Conferinte STIRBEI, str. Stirbei Voda, nr 104-106 sector 1,

Organizator: Skill Team

Spune-ne ce alegi: ‘’pompier’’ sau strateg, pe 5 martie, la urmatoarea editie a Serilor Performantei, un eveniment marca Skill Team.

Pornim de la afirmatia speaker-ului acestei editii, Ana Glavce, HR Manager TNT Romania: "Regulile unei organizatii trebuie discutate in functie de interesele de moment ale companiei" si vrem sa vedem ce ne propuneti, in materie de “HR Internal Branding”, tema acestei intalniri.

Compania ta are obiective, dar exista intotdeauna provocari, urgente, deadline-uri, sarcini ce trebuie indeplinite acum. Tu cum impaci misiunea pe termen lung a organizatiei cu obiectivele pe termen scurt ale departamentului tau? Iti spunem si noi cum invatam din toate experientele noastre profesionale, cand stim ca trebuie sa facem un compromis si sa fim flexibili sau cand decidem ca standardele si procedurile, regulile deja stabilite, ne fac mai performanti.

Vor fi discutii libere, cu schimburi de idei, experiente, care ne pot ajuta sa alegem optim pentru companie si pentru noi insine, ca specialisti HR.

Este primavara, cu bucurie si surprize placute atat pentru doamne, cat si pentru domni. Asteptam cu nerabdare sa ne povestesti experienta ta pe 5 martie, in Sala de Conferinte STIRBEI, str. Stirbei Voda, nr 104-106 sector 1, Bucuresti, incepand cu ora 18 :00.Cu drag,

Skill Team


Gabriela Pistol
PR Manager - Skill Team
0724 013674
0746 252510

Despre SKILL TEAM

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.

Participare: Intrare libera