TOT de Managementul Schimbarii

Locul desfasurarii: Strada Sandu Aldea nr. 95, Sector 1

Organizator: Skill Team

Invata cum sa-i inveti pe altii sa gestioneze eficient schimbareaDaca esti Training Manager, Trainer intern sau manager care face training pentru echipa ta si ai trecut deja printr-un program ToT clasic, ai nevoie de doar doua zile, pentru a invata sa le dezvolti participantilor la cursurile tale:

• Abilitatile de implementare a unui program de schimbare;
• Abilitatile de identificare a tipului potrivit de schimbare in organizatia din care fac parte;
• Abilitati de identificare a driverilor schimbarii;
• Abilitati de a depasi obstacolele schimbarii;
• Capacitatea de a intelege impactul procesului de schimbare in organizatia din care fac parte;
• Intelegerea nevoii de schimbare in organizatia lor.


Acest program, un training pentru traineri avand ca scop certificarea livrarii de training de Managementul Schimbarii, este adresat special trainerilor din organizatii, dar si independenti, ce doresc sa-si dezvolte portofoliul propriu cu noi programe de training. Prin parcurgerea si absolvirea cursului, participantii primesc dreptul de a folosi metoda si materialele de curs, precum si certificarea pentru sustinerea training-ului de Managementul Schimbarii.

ToT pentru Managementul Schimbarii face parte din seria de ToT-uri oferite de Skill Team in cadrul programului Master Training Performance (MTP), alaturi de cursurile de formare de formatori pentru:
• Comunicare&Feedback
• Teamwork
• Managementul conflictului
• Rezolvare de probleme


MTP este singurul program dedicat celor care isi doresc o cariera in training, ce include atat formarea si certificarea clasica, cat si practica intensiva de training. Programul complet se intinde pe durata a 18 luni, iar parcurgerea cu succes a intregului curs ii poate aduce recunoasterea Master Training Performance – MTP. Acordarea recunoasterii MTP se face in urma evaluarii realizate de catre o comisie interdisciplinara, ce cuprinde personalitati din top management si traineri cu recunoastere nationala si internationala.“Calde si sincere multumiri colectivului Skill Team pentru modul in care au organizat acest curs (mediu intern, mediu extern, ambianta), felicitari trainer-ului nostru, Florian Koleci pentru modul in care a gestionat timpul alocat acestui curs dar si pentru calitatea informatiilor”

Ciomar Florian
SRS LPG PetromPentru mai multe detalii, ne puteti contacta la:
Skill Team – Human Resources Company
Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60/+4021 318.55.58/+4031 405.57.89
Fax: +4031 405.57.90
Email: da@skillteam.ro
www.skillteam.ro

Despre SKILL TEAM

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.

Participare: Intrare libera