Vanzarile pot creste si in vreme de criza

Locul desfasurarii: Strada Sandu Aldea nr. 95

Organizator: Skill Team

“E criza, facem economii”…Cu siguranta, ati auzit de multe ori aceasta replica in ultimul timp. Dar va puteti convinge clientii sa cumpere chiar si acum, iar noi va aratam concret ce tehnici sa folositi.

Pentru ca priveste criza ca pe o oportunitate, si nu ca pe o amenintare, Skill Team - Human Resources Company a creat cursul “Selling Skills - Be Ready to Sell”, la care va invita sa participati in perioada 17-18 iunie.

Training-ul open "Selling Skills - Be Ready to Sell" este un modul interactiv, ce va ajuta factorii de decizie, managerii si angajatii in urmatoarele directii:

1. Veti creaste vanzarile prin urmarirea pas cu pas a procesului;
2. Veti aborda clientii in functie de tipologia lor;
3. Veti avea incredere si atitudine pozitiva la intalniri;
4. Veti stii cum sa tratati obiectiile;
5. Veti putea vinde clientului ceea ce are cu adevarat nevoie.

A vinde inseamna sa ai incredere in produsul sau serviciul tau - dar mai ales in TINE ! Daca vrei sa iti cresti vanzarile, invata sa fii increzator cand toata lumea este tematoare; vino alaturi de Skill Team pe 17 si 18 iunie la "Selling Skills - Be Ready to Sell".
Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la:
Skill Team – Human Resources Company
Strada Sandu Aldea nr. 95
Sector 1, Cod postal: 012062, Bucuresti
Tel: +4021 314.25.60/+4021 318.55.58/+4031 405.57.89
Fax: +4031 405.57.90
Email: da@skillteam.ro
www.skillteam.ro

Despre SKILL TEAM

Skill Team este un integrator de solutii de resurse umane, care va ofera servcii de training, teambuilding, recrutare, si consultanta HR. Suntem recunoscuti pentru eficienta programelor noastre, pentru inovatia pe care am adus-o pe piata HR si pentru ritmul rapid in care ne-am dezvoltat.

Putem sa va asiguram ca va vom trimite cei mai buni candidati pentru posturile de care aveti nevoie, ca avem cele mai eficiente metode de training, ca din fiecare teambuilding al nostru cei ce vin colegi pleaca prieteni si ca aici veti gasi intotdeauna specialisti gata sa va dea cele mai bune sfaturi legate de resursele umane.

Participare: Intrare libera