Atelierele de creativitate ii asteapta pe micii artizani!

BUCURESTI - 2 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

SmartKidsLand continua sa pregateasca surprize care sa le aduca bucurie copiilor si lanseaza o serie de Ateliere de creativitate . Acestea au in fiecare luna o tematica diferita si pastreaza aceeasi linie calauzitoare: Joaca, Imaginatie, Dezvoltare, Armonie!

Atelierele de creativitate SmartKidsLand

Atelierele de creativitate SmartKidsLand

Atelierele de creativitate sunt o provocare atat pentru copii, cat si pentru parinti:

    - copiii isi vor lasa imaginatia sa ajunga in zone nebanuite, realizand daruri din suflet, cu o particica din inima lor dedicata celor dragi, isi vor exersa indemanarea si vor avea ocazia sa-si descopere talente si pasiuni nebanuite pana acum;
    - parintii pot afla cu uimire noi aspecte ale personalitatii copiilor, vor vedea incantarea acestora in fata propriilor realizari si vor gasi astfel noi modalitati de petrecere a timpului liber in familie.

Seria acestor ateliere de creativitate incepe in februarie cu Atelierele de Martisor, apoi continua si in lunile urmatoare. Martie va fi luna Atelierelor de Paste, in care micii artizani vor realiza decoratiuni pentru aceasta sarbatoare; aprilie va fi cea a Atelierelor de Constructie, in care maiestria copiilor va fi pusa la incercare pentru a proiecta si construi cladirile pe care le viseaza. Incantarea copiilor va fi sporita si de varietatea de tehnici si materiale utilizate (quilling, pictura, materiale din lemn si polistiren, caramizi reale in miniatura etc).

Despre SmartKidsLand

SmartKidsLand ofera cursuri pentru copii, unele dintre ele fiind unice pe piata din Romania, cursuri ale caror elemente definitorii sunt: joaca, imaginatia, dezvoltarea si armonia. Sunt create cu atentie la detalii, grija fata de toate aspectele personalitatii, cu pasiune si mult suflet!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartkidsland/atelierele-de-creativitate-ii-asteapta-pe-micii-artizani