SmartKidsLand lanseaza 2 noi cursuri pentru copii, in toamna 2011

BUCURESTI - 24 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

La sfarsitul lunii septembrie 2011, SmartKidsLand incepe sesiunea de toamna a cursurilor de dezvoltare personala, imbogatita cu doua cursuri: Micii Sanitari si Academia de Excelenta.

 Douazeci de ani de acum incolo vei fi mai dezamagit de lucrurile pe care nu le-ai facut decat de acelea pe care le-ai facut. Deci, desfa-ti panzele! Prinde vantul in ele! Exploreaza! Viseaza! Descopera! 

Mark Twain

Micii Sanitari se adreseaza copiilor cu varsta intre 6 si 12 ani si a fost creat datorita feedback-urilor pozitive de la modulul “Micii Sanitari” din cadrul atelierului Puzzle de Vacanta, si dorintei unor participanti de a aprofunda acest modul. Acest curs ii stimuleaza pe copii sa-si dezvolte empatia, sa fie mai afectuosi, ii invata sa-i ajute pe cei din jur si sa-si pastreze cumpatul in situatii mai dificile. De asemenea, le alunga teama de doctor, injectii, spital si, totodata, le deschide o perspectiva catre profesia de asistent medical si doctor.

Pentru a-i atrage pe micii participanti si a-i stimula sa invete in joaca, Micii Sanitari cuprinde atat o incursiune in universul corpului uman, cat si o sectiune de acordare a primului ajutor in situatii de urgenta. Este un curs captivant si distractiv, incluzand: scurte prezentari tematice, jocuri de rol, simulari si puzzle-uri. Copiii invata astfel cum sa-si asculte inima cu stetoscopul, cum se utilizeaza un tensiometru, ce este aceea o branula si care este rolul ei, etapele acordarii primului ajutor in diverse situatii de urgenta si multe alte lucruri interesante.

Academia de Excelenta este destinat copiilor cu varsta intre 6 si 12 ani si se constituie ca o continuare, ca o etapa urmatoare a cursului Aventura Dezvoltarii. Se desfasoara pe 6 module: Comunicare si negociere, Managementul timpului, Elemente de marketing, Managementul schimbarii, Elemente financiare si Leadership. Prin intermediul acestui curs, copiii constientizeaza care sunt abilitatile lor si cum le pot valorifica, pasii lor fiind calauziti catre adoptarea atitudinii menite sa le aduca succese si sa-i faca invingatori.

Sesiunile de lucru sunt interactive si stimuleaza imaginatia si creativitatea copiilor, bazandu-se in principal pe jocuri si activitati in care copiii devin parteneri activi in invatarea unor concepte si in dezvoltarea unor idei noi. In cadrul sesiunilor de lucru, se pune accent pe analiza atenta a actiunilor si rezultatelor acestora, pe valorificarea aspectelor pozitive identificate si pe gasirea solutiilor pentru a depasi situatiile dificile.

Cum poate fi definit absolventul cursului Academia de Excelenta? Copilul care stie sa viseze si indrazneste sa exploreze! Copilul care-si valorifica potentialul si isi creeaza oportunitati noi de dezvoltare.

Despre SmartKidsLand

SmartKidsLand ofera cursuri pentru copii, unele dintre ele fiind unice pe piata din Romania, cursuri ale caror elemente definitorii sunt: joaca, imaginatia, dezvoltarea si armonia. Sunt create cu atentie la detalii, grija fata de toate aspectele personalitatii, cu pasiune si mult suflet!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartkidsland/smartkidsland-lanseaza-2-noi-cursuri-pentru-copii-in-toamna-2011