PCfun.ro introduce in oferta sa noile placi video

BUCURESTI - 7 martie 2008

Comunicat tip General in IT&C

*Suport pentru jocuri şi aplicaţii DirectX10*
*Consum redus de energie, căldură şi zgomot*
*Utilizare în sisteme care rulează filme în format Blu-ray şi HD DVD *

PCfun.ro, magazin online în domeniul produselor IT, electronice şi telefoanelor GSM, anunţă introducerea în oferta sa a plăcii video Gigabyte GeForce 9600 GT, adresate în special gamerilor, oferind o performanţă cu până la 116% mai mare în comparaţie cu modelul similar din generaţia anterioară.

„Cu siguranţă noua placă grafică Gigabyte GeForce 9600 GT se va bucura de succes printre produsele din oferta noastră, având în vedere că este disponibilă la scurt timp după lansarea unităţii de procesare grafică de la NVIDIA la nivel mondial. Acest model vine în completarea echipamentelor pe care le utilizează gamerii profesionişti, funcţionând optim pe orice sistem de operare, inclusiv Windows Vista”, a declarat Magda Stoica, director de vânzări la PCfun.ro.

„Este primul produs bazat pe un chipset NVIDIA din seria a 9 a care, prin preţul extrem de avantajos, le oferă tuturor puterea necesară pentru a experimenta jocurile DirectX 10 de ultimă generaţie ”, a adăugat Magda Stoica.

Combinând renumele şi calitatea Gigabyte cu unitatea de procesare grafică NVIDIA GeForce 9600 GT, placa se diferenţiază prin calitate şi eficienţă în compresie îmbunătăţite. Gigabyte GeForce 9600 GT înglobează tehnologia NVIDIA PureVideo® HD pentru redare high-definition pe orice PC, oferind o calitate extraordinară filmelor în format Blu-ray şi HD DVD. Noul motor de programare a procesării video se ocupă de întreaga decodare video high definition H.264, degrevând procesorul sistemului de acest task, reducând, în acelaşi timp, consumul de energie, căldură şi zgomot.
În plus, GeForce 9600 GT este concepută pentru noul standard PCIe 2.0 bus şi este compatibilă standardului original PCIe.

Placa video Gigabyte GeForce 9600 GT este disponibilă la PCfun.ro, la preţul de 639,69 RON
(TVA inclus). Livrarea produsului este gratuită.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre PCfun.ro

PCfun.ro, este un magazin online pentru produse IT, electronice şi telefoane mobile, operat de FiT Distribution, lansat la mijlocul anului 2006.
PCfun.ro, acoperă în prezent produse din domeniul tehnologiei informaţiei şi electronice, având parteneri cu tradiţie în aceste industrii. Produsele comercializate în mod curent sunt de la cele comune la cele foarte specializate, de menţionat fiind următoarele branduri: Acer, Asrock, Asus,
A-Data, Biostar, Canon, Compro, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, JVC, Lenovo, LG, JVC, Mediatech, Microsoft, Nec, NOKIA, Olympus, Panasonic, Samsung, Sapphire, Sony, Sony Ericsson, Toshiba etc.

www.PCfun.ro