Proiectorul home cinema EMP-TW620 de la Epson va aduce bucuria si experienta marelui ecran

BUCURESTI - 7 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Proiectorul puternic home cinema EMP-TW620 este HD Ready, aduce o reproducere vie a culorilor şi imagini de calitate premium

Cu Epson EMP-TW620 obţineţi cea mai bună calitate de proiecţie pentru filme, jocuri pe DVD sau fotografii. Acest proiector HD Ready este ideal pentru cei care iubesc conceptul de home cinema, care doresc înaltă calitate la un preţ convenabil. Dispune de o rezoluţie nativă pentru filme de 16:9 şi afişează un conţinut cu adevărat High Definition[1]. Calitatea imaginii este una dintre cele mai bune din gama lui, datorită contrastului de 5000:1 şi luminozităţii de 1600 ANSI lumeni. Lentilele pentru zoom optic de 1.5x oferă imgini clare şi culori vii. Designul elegant în culoarea negru-mangal aduce un plus de stil oricărei locuinţe.

Rata mare a contrastului de 5000:1 reprezintă rezultatul sistemului optic Epson Auto Iris care controlează intensitatea luminii lămpii şi produce nuanţe mai adânci de negru şi scala de gri îmbunătăţită pentru scenele întunecate şi o claritate sporită în scenele luminoase.

Nu este necesară o cameră mare pentru vizionarea pe un ecran panoramic, EMP-TW620 va proiecta pe un ecran de 60” de la o distanţă de doar 1.8 m. De asemenea, proiectorul poate fi poziţionat lateral şi se poate obţine o imagine perfect aliniată datorită tehnologiei de deplasare verticală şi orizontală a lentilelor. Lentilele pot fi deplasate 100% în sus sau în jos, precum şi stânga dreapta cu 50%.

Tehnologia inovatoare Epson Cinema Filter oferă diferite opţiuni de vizionare în funcţie de mediu. Va proiecta o imagine strălucitoare într-o cameră puternic luminată şi o imagine cu un contrast clar într-o cameră întunecată. Există de asemenea posibilitatea de a alege dintre modurile în 7 culori, de exemplu modul dinamic pentru camere luminate şi Theatre Black pentru un mediu mai întunecat.

Sophie Layer-Le Nalbaut, Product Manager Home Cinema Projectors pe Epson Europa, a declarat că “Pentru toţi cei ce sunt interesaţi de crearea unui mediu cinema în propriile case, proiectorul EMP-TW620 este un produs căruia nu-i pot rezista. Epson a încorporat în acest proiector experienţa vastă în tehnologia 3 LCD, care permite o vizionare de calitate superioară la un preţ pe care să vi-l permiteţi. În plus, HD Ready vă asigură că vă puteţi bucura de cel mai sofisticat conţinut high definition, etalat în propria-i splendoare.”

Sumarul caracteristicilor Epson EMP-TW620:

Un proiector home cinema HD Ready ideal pentru entuziaştii home cinema

Tehnologia Epson 3LCD pentru imagini mai luminoase, o reproducere mai precisă a culorilor şi nuanţe de gri mai fine

Claritate a imaginilor datorită funcţiei Auto Iris şi contrastului de 5000:1

Luminozitate de 1600 ANSI lumeni

Tehnologia exclusivă Epson Cinema Filter pentru o îmbunătăţire a calităţii imaginii

Posibilitatea de conectare la o varietate de surse utilizând HDMI, video, YUV S-Video, RGB şi SCART

Şapte moduri diferite de culoare care se potrivesc modului dumneavoastră: Dinamic, Living Room, sRGB, Natural, Theatre, Theatre Black 1 şi Theatre Black 2

Uşor de poziţionat imaginea pe sistemul de mişcare orizontal şi vertical al lentilelor

Procesare de10 biţi a culorilor pentru detalii superioare şi o gradaţie mai precisă

Aspect nativ 16:9 pentru o experienţă autentică home cinema

Determinarea automată a proporţiei de proiectare va determina cea mai bună poziţie şi proporţie pentru sursa dumneavoastră

Zoom optic1.5x

Preţ RRP inclusiv TVA - 1,499 EUR – disponibil din noiembrie 2006

[1] Compatibil cu specificaţiile EICTA Group

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Epson

Înfiinţată în 1942, Seiko-Epson este compania care a produs şi a lansat pe piaţă prima imprimantă, EP-101 în anul 1968, de la care a derivat şi numele brandului în 1975.

Epson este lider global în produse de imagine incluzând imprimante, proiectoare 3LCD şi LCD-uri de dimensiuni mici şi medii. Cu o cultură inovativă şi creativă, Epson este dedicat în depaşirea viziunii şi aşteptărilor clienţilor din întreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, funcţionalitatea, caracterul compact şi eficienţa energetică superioare.

Epson a înregistrat la nivelul anului fiscal 2005, încheiat la 31 martie 2006, o cifră de afaceri de 1,549,968 milioane yeni, în creştere cu 5% faţă de anul fiscal anterior. Este o reţea de peste 90.000 de angajaţi şi în 120 de ţări în lume, aducând contribuţia proprie continuă la mediul general şi al comunităţilor în care este localizată. Segmentele de afacere ale Epson-Seiko Corporation includ echipamante informatice, dispozitive electronice şi produse de precizie.

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile de printare Epson, vizitaţi www.epson.ro

www.epson.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/proiectorul-home-cinema-emp-tw620-de-la-epson-va-aduce-bucuria-si-experienta-marelui-ecran