socratepontaje    

Comunicate de presa si evenimente pe tema socratepontaje

 • socratepontaje. SocratePontaje aplicație mobilă pentru construcții

  socratepontaje

  Brasov, Brasov - 3 noiembrie 2020

  Comunicat de BIT SOFTWARE SRL

  ... socratepontaje este aplicația mobilă care permite introducerea pontajelor direct de pe telefonul mobil sau ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: aplicatie mobila , socratepontaje , aplicatie pontaje , solutii pentru constructii

  Vezi toate comunicatele de presa despre socratepontaje

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul socratepontaje.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la socratepontaje. Informatiile despre socratepontaje cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul socratepontaje, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la socratepontaje, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.