SOFTWIN


Descrierea companiei SOFTWIN

Despre Grupul Flamingo
Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de peste 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.
Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele patru puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

La sfârşitul lunii iunie s-a încheiat cu un succes remarcabil oferta publică iniţială de acţiuni Flamingo Internaţional. În urma acesteia, s-a vândut un volum de 19,55 milioane acţiuni (cu 15% mai mult decât volumul iniţial scos la vânzare), obţinându-se 12,5 milioane euro, sumă care va fi investită în proiectele de extindere a companiei: Future Shop, Flamingo Extensiv şi Intensiv, Future World, Retail Internaţional. Astfel, începând din 22 iunie, numărul acţiunilor noi Flamingo a crescut cu peste 20% iar valoarea de piaţă a companiei Flamingo International S.A. depăşeşte în acest moment 50 milioane euro la preţ de ofertă publică iniţială.

Despre BitDefender™ / SOFTWIN
BitDefender oferă soluţii de securitate pentru satisfacerea nevoilor mediului IT actual, oferind administrarea eficientă a ameninţărilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali şi corporate în mai mult de 100 de ţări. SOFTWIN este una din cele mai inovative companii din regiune, fiind singura din Europa de Est care, în ultimii 4 ani, a reuşit să câştige „IST Prize”, numit de organizatori premiul Nobel pentru înaltă tehnologie. Premiul a fost acordat de Comisia Europeană şi 14 academii naţionale europene pentru inovaţia şi potenţialul de piaţă al tehnologiei BitDefender. Metoda revoluţionară de interceptare a viruşilor este certificată de către cele mai prestigioase laboratoare de testare din lume: ICSA Labs, CheckMark, CheckVir, TuV şi Virus Bulletin. BitDefender este considerat de laboratoarele de testare din Vest ca fiind produsul cu cea mai mare viteză de reacţie din lume.

SOFTWIN este o companie cu capital integral românesc a cărei principală activitate o reprezintă dezvoltarea şi furnizarea de soluţii şi servicii complexe din domeniul IT&C. Înfiinţată în 1990, SOFTWIN are o echipă de peste 650 de specialişti. Compania exportă produsele şi serviciile sale pe 6 continente. 35% din cifra de afaceri este realizată în România, unde SOFTWIN, se poziţionează ca o firma de IT de consultanţă, oferind clienţilor săi soluţii software pentru problemele complexe de afaceri.

Comunicate SOFTWIN :

Vezi toate comunicatele companiei SOFTWIN.