Avantajele carucioarelor standard

BUCURESTI - 16 mai 2016

Comunicat tip General in Internet

Pentru familiile care au copiii mici cu varste cuprinse intre 3 luni si 3-4 ani un obiect strict necesar este un carucior.

Acesta va permite deplasarea in siguranta impreuna cu cel mic fie la plimbare, la medic sau la cumparaturi, dar si in conditiile petrecerii unui concediu in familie in alta locatie. Un carucior sport accesorizat cu elemente de siguranta si confort pentru copil si adult se poate utiliza cu succes in acest scop.

            Va prezentam cateva modele de carucioare sport standard ce pot fi achizitionate din magazine sau chiar prin comenzi on line cu livrare la domiciliu in orice colt al tarii.

                “Caruciorul sport Koochi Pushmatic Mix Magenta” este realizat in doua variante coloristice, roz cu negru si galben. Se distingge prin design, rezistenta si fiabilitate in manevrare. Acest model de carucior poate fi utilizat pentru copiii cu varste intre 0-3 ani si are accesorii care asigura confortul copilului chiar si in conditii de vreme rece sau ploioasa. Structura sa este din aluminiu si sistemul de pliere este tip umbrela, motiv pentru care este usor de depozitat si de transportat. Este accesorizat cu cupola detasabila si rabatabila cu dimensiuni generoase, saculet calduros pentru picioare, centura de siguranta cu prindere in cinci puncte, copertina impotriva ploii detasabila si cos pentru cumparaturi spatios si rezistent amplasat in partea inferioara. Rotile din fata sunt pivotante, permitand schimbarea usoara a directiei de deplasare, iar rotile din spate sunt detasabile. Frana actioneaza asupra rotilor din spate, astfel incat se elimina posibilitatea deplasarii involuntarea sau alunecarii in panta.

            Un alt model de carucior standard frecvent aflat pe lista celor mai apreciate produse este „Caruciorul Hauck Lift” realizat si el in doua nuante, combinatia negru si turqoise sau negru si rosu. Are un design modern, cadrul din aluminiu vopsit in camp electrostatic si posibilitate de pliere si depliere facila cu mecanismul atasat la maner. Caruciorul este accesorizat cu capotina retractabila generoasa, bara de siguranta, centura cu prindere in cinci puncte, rotile din fata pivotante si suport pentru sticluta amplasat pe maner. Cosul de cumparaturi este generos si intregul ansamblu are posibilitatea de franare a rotilor din spate. Spatarul poate fi ajustat in 3 pozitii, in functie de nevoile celui mic, iar manerul este reglabil pe inaltime.

            O alta varianta de carucior realizat in doua variante coloristice, rosu si albastru, este modelul „Carucior sport Coccolle Micio”. Copertina este foarte mare si are fereastra pentru a-l putea observa pe bebelus in timpul deplasarii. suportul destinat copilului este spatios, astfel incat sa poata fi utilizat cu succes de la 0-3 ani. Bara de protectie este rabatabila si detasabila, centura cu prindere in cinci puncte asigura stabilitatea copilului in timpul deplasarii, chiar daca acesta este mai nazdravan. Cadrul de aluminiu rezistent permite plierea rapida, iar rotile din fata sunt pivotante, in timp ce sistemul de franare actionat de picior actioneaza asupra rotilor din spate. Ca accesorii existente in dotarea caruciorului sunt: cosul de cumparaturi rezistent si generos si saculetul calduros pentru picioare.