Cateva motive pentru alegerea unei masinute electrice

BUCURESTI - 7 aprilie 2016

Comunicat tip General in Internet

Daca doriti sa faceti un cadou special unui copil care a depasit varsta de 2 ani, va sugeram sa alegeti o masinuta electrica

. Acest cadou personalizat ii ofera sansa de a petrece timpul in aer liber in mod placut, de a-si forma unele abilitati personale si de a-si dezvolta personalitatea. Daca ne orientam atentia asupra altor oportunitati pe care le rezerva aceste jucarii copiilor, dar si adultilor va sugeram cateva aspecte deloc de neglijat. Copiii pot fi captivati de experientele placute traite la volanul unei asemenea jucarii inteligente si vor dezvolta un interes major pentru o meserie in domeniul constructiilor de masini sau in cea de mecanic auto. Adesea canalizarea spre o meserie utila incepe inca din copilarie, urmand ca respectivul copil sa isi orienteze atentia spre a invata o meserie legata de masini, fie ca sunt masini adevarate sau poate contribui la diversificarea modelelor de masinute electrice pentru copii. In cazul adultilor o asemenea jucarie le permite petrecerea unui timp mai indelungat in preajma copiilor, fie in iesiri zilnice sau saptamanale la plimbari mai lungi, chiar si in concedii. Daca adultii adesea nu isi gasesc timp pentru plimbari in aer liber, aceasta jucarie ii va determina sa gaseasca timpul necesar pentru acest lucru, contribuind cu succes in mentinerea unei vieti sanatoase prin deplasarea pe jos in aer liber macar o data la doua zile, daca viata cotidiana, timpul alocat serviciului, nu le permite mai mult. Ganditi-va la aceste avantaje pe care le ofera achizitionarea unei masinute electrice pentru copii. Investitia este facuta o data, dar beneficiile sunt multiple si se intind pe o perioada lunga de timp.

            Va prezentam cateva modele de masinute electrice realizate special pentru copii. Ele sunt astfel construite incat sa asigure siguranta acestora in timpul deplasarii, materialele din care sunt confectionate se incadreaza calitativ cerintelor UE si garanteaza distractia maxima a celor mici.

            “Masinuta electrica R8 Style” poate fi utilizata de copiii cu varste intre 3-8 ani. Are un design elegant, este accesorizata cu faruri, volan, oglinzi retrovizoare si centuri de siguranta cu prindere in 3 puncte. Se deplaseaza cu ajutorul unui acumulator de 12V/7h ce pune in miscare cele doua motoare. Are autonomie de functionare de 1,5h, iar acumulatorul este reincarcabil cu ajutorul sistemului inclus in pachet. Are un loc, iar portierele se deschid asemeni unei masini adevarate. Viteza maxima de deplasare inainte este de 5 km/h.

            Un alt model de masinuta ce se adreseaza prin colorit fetitelor este „Masinuta electrica Chipolino BMW X6”. Are un design perfect, usile se deschid pe ambele parti, iar structura sa rezistenta permite utilizarea in conditii de siguranta copiilor cu varste intre 3-5 ani. Intregul amsamblu se pune in miscare cu ajutorul unei baterii de 12V reincarcabil cu acumulatorul inclus in pachet. Pentru deplasare copilul foloseste pedala de acceleratie si volanul, aceeasi pedala actionand asupra celor doua tipuri de viteze 3-4,5 km/h. Structura si rotile robuste asigura protectia fizica a celui mic in timpul deplasarii. farurile sunt asemeni unei masini adevarate, ce se actioneaza cu un buton de pe volan.