Jucarii lego pentru copiii de 8-11 ani

BUCURESTI - 28 ianuarie 2015

Comunicat tip General in Retail

In general baietii sunt atrasi de jocurile sau jucariile care implica masini, curse de masini sau pot realiza masini sau alte mijloace de transport din elemente mai mici sau foarte mici, ansamblandu-le.

Jucarii lego pentru copiii de 8-11 ani

Odata terminate, acestea pot fi utilizate in joc sau pot constitui un obiect special ce poate fi asezat pe birou sau pe comoda din camera sa. Copilul poate fi influentat pozitiv in dezvoltarea sa inca de la nastere oferindu-i jucarii si jocuri care sa ii stimuleze dezvoltarea intelectuala, atentia voluntara, capacitatea de concentrare, abilitatile practice si tehnice, capacitatea de a finaliza cu succes un lucru inceput.

            In scopul orientarii atentiei si canalizarii capacitatilor de invatare spre rezultate pozitive, puteti oferi in dar jocuri lego realizate si concepute special pentru copiii mai mari, cu varste de peste 8 ani. Jocurile lego de acest tip au o tematica variata, dar sarcina jocului este aceeasi: realizarea unui element unic, din piese mici si foarte mici. Din aceasta categorie putem mentiona jocurile lego care au ca rezultat obtinerea unui camion modelele: ”Mini camion cu container”, “Camion remorcare”, “Excavator”, “Bucket truc” sau “Mercedez unimog” si multe altele pe care le puteti vizualiza si comanda de pe nichiduta.ro

            Jocurile lego duplo cu care copii mari pot realiza din elemente mici care se ansambleaza perfect diferite utilaje sau mijloace de transport care reprezinta o replica fidela in miniatura a celor din realitate sunt modelele: ”Macara cu senile”, “Avion cu reactie”,” Elicopter”, “Tractor” sau “Masina de teren” si multe altele de care acestia vor fi foarte incantati in momentul in care ansamblarea elementelor dupa schema din cutie incepe sa prinda forma dorita.

            Creatorii de jocuri lego au gandit si pun la dispozitia copiilor mai mari jocuri in care ansamblarea corecta a elementelor mici sau foarte mici duc la rezultate spectaculoase: obtinerea unor elemente arhitecturale recunoscute la nivel mondial, numai ca la o scara foarte redusa comparativ cu cele din realitate. Din categoria lego duplo architectural va recomandam jocurile : ”Brandenburg Gate”, Fantana Trevi”, “Casa Alba”, “Turnul Big Ben”, “Turnul din Pissa”, “Sediul Natiunilor Unite” si multe alte constructii care odata terminate pot reprezenta masura abilitatilor practice, capacitatea de concentrare si finalizarea lucrului inceput caracteristici de competente ale copilului care a reusit sa le ansambleze. Rand pe rand, atat masinile la care am facut referire mai sus, cat si realizarea acestor mini constructii pot fi elemente decorative de interior in camera copilului.

            Departe de a neglija scoala, activitatile extrascolare in care poate fi implicat, copilul de peste 8 ani se poate juca in mod creativ, realizand elementul dorit putin cate putin in fiecare zi, astfel incat sa se mandreasca la final cu rezultatul muncii sale.

            Activitatile dedicate constructiei unui obiect mare prin ansamblarea elementelor marunte lego nu se adreseaza numai copiilor, ci si adultilor. Activitatile migaloase de acest tip pot contribui cu succes la dezvoltarea unui hobby, pot favoriza odihna activa si relaxanta in urma unei activitati obositoare, pot stimula stapanirea de sine, o coordonare perfecta a mainii si degetelor, poate reprezenta o activitate terapeutica impotriva stresului.

            Jocurile lego sunt un prilej de relaxare, pot fi o provocare, pot fi un hobby, iar in toate cazurile reprezinta o activitate benefica pentru creier si organism in general. Odata finalizate, toate obiectele construite pot fi stricate, ulterior activitatea fiind reinceputa si finalizata cu succes ori de cate ori doriti. Concentrarea necesara in timpul jocului/ansamblarii, bucuria succesului, cresterea stimei de sine in conditiile finalizarii cu succes a elementelor finale, reprezinta apanajul unei dezvoltari personale pozitive cu rezonanta puternica in dezvoltarea copilului, dar si a adultului.