Patuturi din lemn pentru copiii mici

BUCURESTI - 22 ianuarie 2015

Comunicat tip General in Afaceri

Lemnul a reprezentat si reprezinta un material din care se pot realiza multe obiecte necesare in viata si activitatea omului

Patuturi din lemn pentru copiii mici

Materialul lemons transfera in interior caldura si familiaritate de care se bucura si cei mici, si cei mari. Creatorii de patuturi pentru copii au gandit si realizat o gama variata de modele, destinate copiilor de la 0-12 ani, oferindu-le confort si siguranta. Ca obiect de mobilier in incapere, patutul din lemn este un element esential. Daca acesta este estetic si functional, indeplineste o multitudine de functii pentru cei care il utilizeaza. Accesand www.nichiduta.ro veti descoperi patuturi din lemn destinate celor mici realizate in modele clasice, dar si speciale, transformabile in masa de infasat sau pentru scris, accesorizate cu lazi pentru lenjerie sau comode cu sertare incapatoare, pentru a ordona lenjeria, jucariile sau alte accesorii specifice copiilor in functie de varsta si nevoile acestora.

            Aceste patuturi sunt confectionate din lemn special, vopsite cu vopsele pe baza de apa conform normelor U.E., avitandu-se astfel orice forma de intoxicare in cazul in care vine in contact cu gura copilului. Unele patuturi comercializate pe nichiduta.ro au un sistem de balansare prin care pot deveni leagane, dar permite si blocarea balansarii cand nu este necesar. Partile laterale se pot demonta, astfel incat sa poata fi atasat langa patul parintilor, un aspect esential pentru mamici pe timp de noapte, in special. Suportul pentru saltea permite trei nivele de inaltime, iar salteaua ortopedica cu grosimi de 60-120 cm este tratata impotriva acarienilor. Lemnul rezistent permite sustinerea copilului in cazul in care acesta se ridica si face primii pasi tinandu-se de marginile laterale. Alte modele de patuturi din lemn au in partea inferioara sertar compartimentat pentru scutece sau alte obiecte specifice noului-nascut. Alte modele de patuturi au capetele din pal melaminat impodobit cu elemente decorative atractive.

Alegerea unui patut realizat din lemn de brad, colorit natur, cu saltea bio cu proprietati antialergice, pastreaza o temperatura constanta datorita materialelor din care sunt confectionate cele doua piese, salteaua nu permite dezvoltarea acarienilor, iar husa detasabila si lavabila permite mentinerea igienei. Inaltimea saltelei este reglabila pe trei nivele, in functie de evolutia dezvoltarii copilului. Desi moale si rezistenta, salteaua mentine coloana vertebrala dreapta, evitandu-se apatitia scoliozei inca de la cea mai frageda varsta. Grilajul de lemn de pe laterale ii ofera posibilitatea de a se ridica in picioare. Aceasta noua activitate il va preocupa pe micut mult timp, oferindu-i posibilitatea de a-si antrena muschii membrelor in vederea obtinerii performantei de a pasi singur. Daca il veti incuraja ori de cate ori va reusi sa se ridice ”copacel” acesta va persevera singur in exersarea miscarii, in timp ce Dvs. puteti desfasura alte activitati in preajma.

            Aspectul estetic placut, realizat prin coloritul viu, personalizat in functie de sex, dar si colorit unisex, ca si designul modern reprezinta un aspect esential in achizitionarea patutului.