Siguranta bebelusului in autoturism

BUCURESTI - 18 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Retail

Conform normelor europene si rutiere, siguranta in trafic este specificata in cateva acte normative ce trebuie respectate cu strictete. Dintre acestea, face parte si cel conform caruia copiii sub 12 ani pot fi transportati cu autoturismul personal numai pe bancheta din spate, pozitionati pe un scaun auto special.

Siguranta bebelusului in autoturism

            Venind in intimpinarea nevoilor generate de aceasta norma, producatorii au realizat o gama larga de scaune auto pentru copii. Dintre acestea, cel mai frecvent solicitate de catre posesorii auto sunt scaunele auto destinate bebelusilor si copiilor de pana in 6 ani.

            Pentru a evita efectele neplacute ale unui accident sau a unor amenzi destul de mari este indicat sa achizitionati un scaun auto pentru copii daca in familie aveti copii mici sau urmeaza sa vina. Aceasta este o achizitie necesara si este bine sa alegeti modelul potrivit preferintelor Dvs. achizitionare a unui astfel de scaun auto se poate face si on line, accesand nichiduta.ro. Acesta este un site care comercializeaza o gama larga de produse destinate celor mici, iar scaunele auto pentru bebelusi, sau altfel spus, scaunele auto ce suporta greutati intre 0-13kg sunt in topul cerintelor. Realizate in forme si culori diferite, personalizate in functie de sexul copilului, cu prindere simpla in orice tip de autoturism, scaunele auto pentru bebelusi si copiii mici prezinta avantajul ca pot fi utilizate cu succes atat ca leagane, dar si un cosulet comod pentru transportul manual al bebelusului.

            Structura rezistenta si accesoriile cu care sunt dotate scaunele auto pentru copii permit confortul acestora si prezinta siguranta dorita in timpul deplasarii; sunt prevazute cu centuri de siguranta cu prindere in 3-5 puncte, astfel incat poate fi utilizat pentru copiii cu varste intre 8 luni si 12 ani. Pernitele moi de la hamuri din zona umerilor sporesc rezistenta si siguranta in caz de impact, dar sunt foarte confortabile pentru copil in cazul deplasarilor mai lungi. Prevazute cu tetiera moale pentru zona capului si pe laterale, reglabila in 3-4 pozitii, garanteaza siguranta si confortul celor mici atat in timpul somnului, cat si pe timp de veghe. Sezuta si spatarul sunt spatioase, realizate din materiale moi, acoperite cu material rezistent si lavabil.

            In cazul in care aveti mai multe autoturisme, modelul de scaun auto pentru copii “Versafix Roemer” este foarte usor si sigur, are un sistem de montare/demontare ce permite adaptarea rapida la orice tip de autoturism. Acest model se adreseaza copiilor de la noua luni la 4-5 ani. Sistemul de protectie a corpului ofera siguranta atat la cap, cat si la membre, datorita tetierelor cu parti laterale, a sistemului de prindere in 3 puncte si a spatiului confortabil pe care il dezvolta la sezuta si spatar.

            Accesand nichiduta.ro veti putea alege modelul de scaun auto preferat. Avantajul de a achizitiona un scaun auto on line aste acela de a avea posibilitatea de a vizualiza un numar mare de modele, informatiile complexe si complete care insotesc imaginea respectivelor produse sunt mai mult decat graitoare, iar plata produsului se face la livrare, in orice locatie din tara.