Asseco SEE a sprijinit Gala UNITER

BUCURESTI - 22 aprilie 2010

Comunicat tip General in IT&C

“Firma noastra (initial Net Consulting, in prezent Asseco SEE Romania) se afla intr-o relatie de parteneriat de multi ani cu UNITER. In special prin sustinerea eforturilor de informatizare a institutiei, componenta a stategiei de modernizare imprimata inca de la inceput de dl. Ion Caramitru, presedintele UNITER”, a declarat un oficial al companiei.

“Implementarea conceptului de CSR (responsabilitate sociala corporativa) face parte din strategia companiei inca de la infiintarea acesteia. Aceasta semnifica faptul ca vziunea noastra include nu numai activitatea de business propriu-zisa, ci si dechiderea catre societate, implicarea constanta in sprijinirea unor domenii cum este si cel cultural, teatru indeosebi. Acesta are o valoare certa, cu un impact social puternic. Sustinerea sa, mai ales in momente dificile, cum sunt cele generate de tranzitia , din pacate prea indelungata, la un alt tip de societate, credem ca reprezinta o datorie a lumii afacerilor. Cu atat mai mult cu cat pentru fiecare dintre noi teatrul inseamna foarte mult. Rolul formativ si educativ al teatrului este imens. De aceea ne simtim onorati sa putem fi alaturi de UNITER in eforturile pe care le face pentru dezvoltarea teatrului romanesc”.

“UNITER inseamna traditie, valoare, impact, prestigiu. Sunt lucruri pe care le impartasim in totalitate, iar alaturarea de branduri culturale precum UNITER si numele marilor artisti ai teatrului romanesc, in frunte cu Ion Caramitru, genereaza o expunere si vizibilitate sociala care inseamna valoare adaugata certa“.Despre Special Media

Asseco SEE (Romania) este rezultatul unui proces de achizitii si fuziuni care a inceput in anul 2007, cand grupul polonez Asseco (unul din cele mai mari din Europa) a achizitionat companiile Net Consulting (integrator de sisteme, printre primele firme IT din Romania, care a activat in cadrul grupului SCOP de la infiintarea acestuia in 1990 si sub denumirea de Net Consulting in perioada 1994 - 2009) si FIBa Software (furnizor de solutii bancare, care a functionat din 1997), care au fuzionat incepand de la 1 ianuarie 2010 sub denumirea de Asseco SEE srl. In decembrie 2009, grupul Asseco South Eastern Europe a mai achizitionat inca o companie romaneasca, Probass, specializata in dezvoltarea de solutii pentru sectorul financiar-bancar, care se afla in prezent in proces de fuziune cu Asseco SEE.

Asseco South Eastern Europe (detinut de grupul polonez Asseco) este un grup regional care opereaza in 11 tari, cu aproape 900 de angajati si un volum de afaceri de aprox. 100 mil. euro, detinand competente solide in integrarea de sisteme si servicii IT pentru administratia publica, telecom, sanatate, educatie, media si furnizarea de solutii pentru domeniul bancar

Asseco SEE, str. Stirbei Voda, nr.150, Bucuresti, tel. 2064500
contact@asseco-see.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/special-media/asseco-see-a-sprijinit-gala-uniter