Asseco SEE participa la `HP Printonomics Road Show`

BUCURESTI - 1 iunie 2010

Comunicat tip General in IT&C

La evenimentul care se va desfasura la Belgrad in data de 9 iunie, in cadrul unui road show regional, specialistii HP vor demonstra modalitatile in care solutiile si serviciile companiei sunt capabile sa asigure un mediu de printare performant, sa optimizeze infrastructura IT si sa creeze conditii optime pentru cresterea eficientei activitatii in conditii de reducere a costurilor. De asemenea, participantii vor putea descoperi cum solutiile HP de copiere, imagine si printare pot moderniza activitatile de business.

Asseco SEE participa la `HP Printonomics Road Show`

`Invitatia pe care Asseco SEE (Romania) a primit-o din partea HP de a participa la acest eveniment regional vine sa confirme faptul ca suntem printre cei mai importanti parteneri ai gigantului IT american din Romania, pe toate directiile de business (hardware, software, printing)`, a declarat un oficial al ASEE.

Colaborarea dintre HP Romania si Asseco a inceput din momentul in care gigantul IT american a achizitionat Compaq, in anul 2002. Pana la acea data, Net Consulting (care avea sa fie achzitionata de grupul polonez Assco in 2007 si sa devina Asseco SEE in 2009) a fost, incepand din 1993, unul din cei mai importanti parteneri Compaq din Romania.

Pentru segmentul de printing colaborarea dureaza practic din momentul in care a fost infiintata structura initiala sub care a functionat Asseco SEE (SCOP, din 1990 si Net Consulting din 1994).

Asseco SEE Romania este certificata `HP - Preferred partner for servers, storage, system management`

De asemenea, Asseco SEE Romania detine competente tehnice HP multiple:

-Profesionale

CSA - HP-UX 11i v3
CSE - Specialty in Networking and Security - HP-UX 11i v3
AIS - HP Integrity Server Systems
AIS - HP Integrity BladeSystem
AIS - HP BladeSystem
AIS - HP ProLiant ML/DL Servers
ASE - ProCurve Networking & Mobility
ASE - ProCurve Networking & WAN Technologies
AIS - HP Network Management Center Software v7
AIS - HP StorageWorks
ASE - HP StorageWorks
AIS - Specialty in HP Data Protector Software

-Service

HP Hardware support, authorized service provider

-Software

HP AIS/ASE in Network, Operations, Service, BSM and Quality Management

-Printing

HP Office Specialist

Despre Special Media

Asseco SEE (Romania) este rezultatul unui proces de achizitii si fuziuni care a inceput in anul 2007, cand grupul polonez Asseco (unul din cele mai mari din Europa) a achizitionat companiile Net Consulting si FIBa Software, care au fuzionat incepand de la 1 ianuarie 2010 sub denumirea de Asseco SEE srl. In decembrie 2009, grupul Asseco South Eastern Europe a mai achizitionat inca o companie romaneasca, Probass, specializata in dezvoltarea de solutii pentru sectorul financiar-bancar, care se afla in prezent in proces de fuziune cu Asseco SEE.


Asseco SEE, str. Stirbei Voda, nr.150, Bucuresti, sector 1, tel. 2064500
contact@office@asseco-see.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/special-media/asseco-see-participa-la-hp-printonomics-road-show