Compania Asseco SEE (Romania) a fost desemnata 'VMware BEST PARTNER 2009 - 1st Place'

BUCURESTI - 30 martie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Martie 2010. „Aceasta distinctie, care situeaza firma noastra pe primul loc in Romania printre partenerii VMware, lider mondial al solutiilor de virtualizare, a venit ca recunoastere a rezultatelor obtinute de Asseco SEE in 2009, atat in planul volumului de vanzari, cat si al perfrormantelor tehnice”, a declarat un oficial al ASEE. Am reusit sa ne facem remarcati prin definirea si executia de proiecte de consolidare de dimensiuni mari (servere ESX), prin definirea si executia de proiecte complexe de disaster recovery – business continuity cu un inalt grad de calificare si specializare in consultanta IT, prin promovarea activa in piata IT din Romania a tehnologiilor VMware, care au fost implementate in cadrul unor proiecte din administratia publica si sectorul bancar.”

„Asseco SEE (Romania) , lider in piata de servicii IT, pune accent pe calitatea serviciilor prestate catre clienti, pe inovatie, pe promovarea tehnologiilor de varf ca suport constant in dezvoltarea afacerii clientilor sai. Parteneriatul cu VMware certifica clientilor definirea, implementarea si suportul unui proiect de consolidare executat exclusiv dupa metodologia de proiect interna de consultanta vmware, de personal calificat si certificat vmware, cu experienta lucrativa in proiecte de consolidare diverse”.
VMware este principalul partener al Asseco SEE pentru solutii de virtualizare, avand certificarile de:
•VMware Enterprise Solution Provider
•VMware Authorized Consultant (GOLD Partner)

De asemenea, specialistii ASEE au obtinut certificari tehnice care le asigura un nivel de expertiza profesionala de calitate: VAC VCP; VCP - VMware Certified Professional (VCP) on vSphere 4; VCP - VMware Certified Professional (VCP) on Virtual Infrastructure 3; VTSP Speciality - VMware Infrastructure Virtualization; VTSP Speciality - Enterprise Desktop.

Tehnologiile VMware asigura cresterea eficientei , utilizarii si a gradului de flexibilitate precum si reducerea costurilor aferente activitatiilor IT operationale, realizeaza alinierea serviciilor IT cu cerintele unui business modern. Solutiile sunt gandite pentru aplicabilitate indiferent de marimea companiei, incepand de la companiile mici pana la cele de dimensiuni mai si foarte mari. Solutiile VMware sunt utilizate in peste 120000 de organizatii IT, inclusiv in toate companiile cuprinse in topul Fortune 100.

Despre Special Media

Asseco SEE (Romania) este rezultatul unui proces de achizitii si fuziuni care a inceput in anul 2007, cand grupul polonez Asseco (unul din cele mai mari din Europa) a achizitionat companiile Net Consulting (integrator de sisteme, printre primele firme IT din Romania, care a activat in cadrul grupului SCOP de la infiintarea acestuia in 1990 si sub denumirea de Net Consulting in perioada 1994 - 2009) si FIBa Software (furnizor de solutii bancare, care a functionat din 1997), care au fuzionat incepand de la 1 ianuarie 2010 sub denumirea de Asseco SEE srl. In decembrie 2009, grupul Asseco South Eastern Europe a mai achizitionat inca o companie romaneasca, Probass, specializata in dezvoltarea de solutii pentru sectorul financiar-bancar, care se afla in prezent in proces de fuziune cu Asseco SEE.
Str. Stirbei Voda, nr. 150, sector 1, Bucuresti, tel. 2064500
contact@asseco-see.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/special-media/compania-asseco-see-romania-a-fost-desemnata-vmware-best-partner-2009-1st-place