HP Romania premiaza Asseco SEE (Romania)

BUCURESTI - 6 mai 2010

Comunicat tip General in IT&C

In cadrul intalnirii cu partenerii HP din Romania (“New Product introduction”) dedicate prezentarii noilor echipamente “Enterprise Server, Storage and Networking”, compania Asseco SEE (Romania) a primit urmatoarele distinctii pentru performantele inregistrate in anul 2009:

•Best Selling Care Pack Partner 2009

•Best Enterprise, Servers and Storage Partner 2009

HP Romania premiaza Asseco SEE (Romania)

Asseco SEE Romania este certificata “HP - Preferred partner for servers, storage, system management”
De asemenea, Asseco SEE Romania detine competente HP multiple:

•Profesionale

CSA - HP-UX 11i v3
CSE - Specialty in Networking and Security - HP-UX 11i v3
AIS - HP Integrity Server Systems
AIS - HP Integrity BladeSystem
AIS - HP BladeSystem
AIS - HP ProLiant ML/DL Servers
ASE - ProCurve Networking & Mobility
ASE - ProCurve Networking & WAN Technologies
AIS - HP Network Management Center Software v7
AIS - HP StorageWorks
ASE - HP StorageWorks
AIS - Specialty in HP Data Protector Software


•Service
HP Hardware support, authorized service provider

•HP Software

„Aceste premii sunt rezultatul eforturilor depuse de specialistii Asseco SEE pentru implementare solutiilor HP de enterprise server, storage si networking, pentru care detinem numeroase certificari profesionale, care ne permit sa ne implicam cu succes in proiecte dintre cele mai complexe Asseco
HP AIS/ASE in Network, Operations, Service, BSM and Quality Management

“IT for the Demanding” este chiar sloganul Asseco SEE, care seminifica elementul esential al strategiei si conceptiei despre business a companie noastre, si anume acela ca ne adresam unor clienti extrem de pretentiosi, care au experienta si doresc sa fie la curent cu ceea ce este cel mai nou in tehnologia informationala si astepta sa fie sustinuti in implemtarea unor solutii extrem de performante, au declarat reprezentantii Asseco SEE. “Un asemenea deziderat poate fi materializat doar impreuna cu cei mai importanti producatori mondiali, cei care imprima directiile de dezvoltare tehnologica si se afla la cel mai inalt nivel de competenta. Iar HP este cu siguranta unul din cei mai importanti lideri de piata”.

Colaborarea dintre HP Romania si Asseco a inceput din momentul in care gigantul IT american a achizitionat Compaq, in anul 2002. Pana la acea data, Net Consulting (firma care avea sa fie achzitionata de grupul polonez Assco in 2007 si sa devina Asseco SEE in 2009) a fost, incepand din 1993, unul din cei mai importanti parteneri Compaq din Romania.

Pentru segmentul de printing colaborarea dureaza practic din momentul in care a fost infiintata structura initiala sub care a functionat Asseco SEE (SCOP, din 1990 si Net Consulting din 1994).

Despre Special Media

Asseco SEE (Romania) este rezultatul unui proces de achizitii si fuziuni care a inceput in anul 2007, cand grupul polonez Asseco (unul din cele mai mari din Europa) a achizitionat companiile Net Consulting (integrator de sisteme, printre primele firme IT din Romania, care a activat in cadrul grupului SCOP de la infiintarea acestuia in 1990 si sub denumirea de Net Consulting in perioada 1994 - 2009) si FIBa Software (furnizor de solutii bancare, care a functionat din 1997), care au fuzionat incepand de la 1 ianuarie 2010 sub denumirea de Asseco SEE srl. In decembrie 2009, grupul Asseco South Eastern Europe a mai achizitionat inca o companie romaneasca, Probass, specializata in dezvoltarea de solutii pentru sectorul financiar-bancar, care se afla in prezent in proces de fuziune cu Asseco SEE.

Asseco South Eastern Europe (detinut de grupul polonez Asseco) este un grup regional care opereaza in 11 tari, cu aproape 900 de angajati si un volum de afaceri de aprox. 100 mil. euro, detinand competente solide in integrarea de sisteme si servicii IT pentru administratia publica, telecom, sanatate, educatie, media si furnizarea de solutii pentru domeniul bancar

Asseco SEE srl, str. Stirbei Voda, nr.150, sector 1, Bucuresti
contact@asseco-see.ro