HP si-a prezentat noutatile clientilor Asseco SEE (Romania)

BUCURESTI - 15 martie 2010

Comunicat tip General in IT&C

HP Romania si Asseco SEE au organizat la Poiana Brasov evenimentul „IT for the Demanding”, in cadrul caruia specialistii gigantului IT american, lider mondial, au facut cunoscute clientilor Asseco SEE ultimele performante tehonologice.

Prezentarile:

•Next Generation Data Center Converged Infrastructure
•Private Cloud Computing Blade Matrix
•Storage Virtualization
•Virtual Tape Library
•Redefining the Economics of Networking Projects
•Proactive or Reactive Care Pack Services

Au participat reprezentanti ai unor institutii din domenii diverse: bancar, asigurari, media, retail, distributie.

“IT for the Demanding” este chiar sloganul Asseco SEE, care seminifica elementul esential al strategiei si conceptiei despre business a companie noastre, si anume acela ca ne adresam unor clienti extrem de pretentiosi, care au experienta si doresc sa fie la curent cu ceea ce este cel mai nou in tehnologia informationala si astepta sa fie sustinuti in implemtarea unor solutii extrem de performante, au declarat reprezentantii Asseco SEE. “Un asemenea deziderat poate fi materializat doar impreuna cu cei mai importanti producatori mondiali, cei care imprima directiile de dezvoltare tehnologica si se afla la cel mai inalt nivel de competenta. Iar HP este cu siguranta unul din cei mai importanti lideri de piata”.

Colaborarea dintre HP Romania si Asseco a inceput din momentul in care gigantul IT american a achizitionat Compaq, in anul 2002. Pana la acea data, Net Consulting (care avea sa fie achzitionata de grupul polonez Assco in 2007 si sa devina Asseco SEE in 2009) a fost, incepand din 1993, unul din cei mai importanti parteneri Compaq din Romania.

Pentru segmentul de printing colaborarea dureaza practic din momentul in care a fost infiintata structura initiala sub care a functionat Asseco SEE (SCOP, din 1990 si Net Consulting din 1994).

“In prezent, afirma reprezentantii Asseco SEE, HP Romania este unul dintre cei mai importanti parteneri ai nostri pe piata locala”.

Asseco SEE este “HP - Preferred partner for servers, storage, system management” si detine numeroase certificari tehnice (HP CSE - Specialty în Networking and Security - HP-UX 11i v3, I v5; HP ASE Integrity Servers, HP ASE Storage Works; HP ASE ProCurve Networking) si de service (HP Hardware support, authorized service provider). Acestea ii asigura un nivel de expertiza care asigura competentele necesare pentru elaborarea si implementarea unor solutii complexe utilizan produsele software si hardware de la HP.

Despre Special Media

Asseco SEE (Romania) este rezultatul unui proces de achizitii si fuziuni care a inceput in anul 2007, cand grupul polonez Asseco (unul din cele mai mari din Europa) a achizitionat companiile Net Consulting si FIBa Software, care au fuzionat incepand de la 1 ianuarie 2010 sub denumirea de Asseco SEE srl. In decembrie 2009, grupul Asseco South Eastern Europe a mai achizitionat inca o companie romaneasca, Probass, specializata in dezvoltarea de solutii pentru sectorul financiar-bancar, care se afla in prezent in proces de fuziune cu Asseco SEE.
Asseco SEE (Romania), str. Stirbei Voda, nr.150, sector 1, Bucuresti
contact@asseco.see-ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/special-media/hp-si-a-prezentat-noutatile-clientilor-asseco-see-romania