Peste 120.000 euro, câștigați la Megajackpot în mai puțin de o săptămână

BUCURESTI - 28 aprilie 2016

Comunicat tip General in Sport

București, 26.04.2016
Aparatele slot machines i-au adus unui client Stanleybet din Deva premiul Megajackpot, la mai puțin de o săptămână după ce un bucureștean dăduse lovitura la un aparat similar. Peste 120.000 euro au luat acasă cei doi câștigători.

Peste 120.000 euro, câștigați la Megajackpot în mai puțin de o săptămână

Cel de-al doilea Megajackpot, în valoare de 50.000 euro, câștigat la doar o săptămână distanță, îi va aduce jucătorului din Deva posibilitatea de a-și achiziționa locuința mult visată. "Joc la aparate constant, pentru că dacă nu perseverezi nu câștigi. Am jucat și la celălalt aparat, am câștigat și acolo un jackpot mai mic, însă parcă era ceva care mă împingea să joc și la aparatul Megajackpot. A fost de bun augur, mi-am jucat șansa și am reușit să dau lovitura la jackpotul cel mare”, a spus Ioan Faur, fericiul câștigător.

Norocosul spune că lucrează în industria farmaceutică, dar că îi place să se relaxeze fie la aparate, fie punând bilete la pariuri. „La pariuri joc mai mult la fotbal și la loto. Bayern Munchen este echipa mea favorită!”

Premiul i-a fost înmânat câștigătorului de către Ion „Ironman” Oncescu, ambasadorul Megajackpot în România. Multiplu campion mondial la skandenberg și neînvins în România de peste 20 de ani, Oncescu le-a oferit trecătorilor tricouri și sesiuni demonstrative de skandenberg. Până în prezent, în România au fost câștigate 57 de premii Megajackpot.

 

Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet. De când a fost lansat, Megajackpot a depăşit valoarea totală a premiilor de 4,2 milioane euro.

 

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești.

Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.

 

Pentru informații suplimentare:

Cătălin Moise – Marketing Manager Stanleybet

Tel: +40749164669

Email: catalin.moise@stanleybet.ro

Website: www.stanleybet.ro / www.stanleysports.ro  

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/stanleybet/peste-120-000-euro-castigati-la-megajackpot-in-mai-putin-de-o-saptamana