startong    

Comunicate de presa si evenimente pe tema startong

 • startong

  Bucuresti - 20 May 2019

  Comunicat de ASOCIATIA - GRUPUL DE EDUCATIE SI ACTIUNE PENTRU CETATENIE

  Grupul de Educație și Acțiune pentru Cetățenie (GEAC), organizație neguvernamentală cu activități dedicate creșterii coeziunii și acțiunii interumane în comunitate, derulează începând cu 15 aprilie proiectul „Senior Karaoke. Cântă ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: intergenerational , kaufland , seniorkaraoke , seniorul , startong , actfortomorrow

  Vezi toate comunicatele de presa despre startong

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul startong.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la startong. Informatiile despre startong cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul startong, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la startong, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.