De la gaz la Super Gaz

BUCURESTI - 14 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Dezvoltam în continuare domeniul auto GPL, IMPREUNA

 " Dupa 6 luni de tacere, de la inceputul acestei crize medicale, de la care multi dintre noi trebuie sa invatam ca nimic nu este sigur, revin in industria auto GPL alaturi de echipa Super GAZ Romania, pentru a dezvolta in continuare acest domeniu minunat. Multumesc Dl. Gabriel Iancu pentru increderea acordata si de asemenea tuturor partenerilor si prietenilor din domeniu care m-au sustinut si ma sustin in continuare in proiectele dezvoltate de-a lungul timpului in acest domeniu. 

Silviu Raicea

Un domeniu cu potențial in România, care inca nu a ajuns la stadiul de maturitate și care poate aduce beneficii materiale dar și un avantaj ecologic prin diminuarea semnificativa a noxelor este domeniul auto GPL care este strâns legat de industria auto, puternic afectată de efectele pandemiei.

Domeniul combustibililor alternativi și mai exact domeniul auto GPL, este singura alternativa a conducătorilor auto, pentru scăderea costurilor de transport dar și a noxelor. Acest domeniu a fost introdus in Europa inca din anii 80 însă în România a început expansiunea in anii 2000 odată cu introducerea normelor tehnice pentru utilizarea GPL, drept combustibil pentru autovehicule, de catre RAR.

Astăzi în Romania, mai bine de 5% din parcul national folosește drept combustibil alternativ GPL-ul, acesta fiind un combustibil care reda utilizatorilor o siguranță crescuta in utilizare, costuri mici pentru carburant dar si noxe cu pana la 70% mai mici fata de benzina si motorina, calculand cantitatea de NOXX eliminata de autovehicule.

Mari producatori de autoturisme propun deja variante de autoturisme cu GPL echipate direct din fabrica sau optional, echipate de catre dealerii auto in service-uri specializate pentru montaj GPL, acest fapt inducand mai degraba idea de segmentare a pietei de combustibili alternativi pentru autoturisme, astfel incat sa existe un echilibru la nivel mondial in ceea ce priveste consumul dar si noxele emise, decat controversata idee de schimbare brusca a tuturor autovehiculelor pe motoare electrice care pare tot mai departe ca orizont, foarte greu de realizat si cu semnul intrebarii asupra mediului inconjurator.

Compania Supergaz este unul dintre pionierii domeniului auto GPL in Romania, fondatorii acesteia, Gabriel si Alexandra Iancu activand in acest domeniu inca din anii 2000, omologand in Romania de-a lungul timpului produse de calitate, lansand in 2015 cel mai modern centru de montaj GPL in Bucuresti si directionand activitatea catre marile flote, se numara printre putinele companii care investesc in continuare in aceasta industrie. Astazi, cei doi fondatori lanseaza in acelasi domeniu un centru de montaj GPL in sudul Spaniei, Valencia, oras unde locuiesc in prezent.

" Simt ca este momentul sa extindem activitatea noastra in Romania, sa venim in ajutorul service-urilor specializate pentru montaj, oferindu-le experienta tehnica acumulata dar si produsele noastre care au dovedit in tot acest timp un nivel superior de fiabilitate si anduranta, componentele fiind fabricate de catre lideri mondiali in domeniul auto GPL. Ne extindem activitatea prin dezvoltarea gamei continua a gamei de produse dar si la nivelul personalului, fiind mandri ca integram in echipa noastra ca Director General pe Dl. Silviu Raicea o figura cunoscuta a domeniului auto GPL care va directiona activitatea catre extinderea retelei Supergaz in Romania avand ca scop cresterea satisfactiei clientilor nostri, utilizatorii instalatiilor GPL Supergaz" Gabriel Iancu, Fondator si CEO Supergaz Romania si Spania.

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/supergaz-autoservice/de-la-gaz-la-super-gaz