Inovatie si sustenabilitate in cadrul saptamanii GPL la Roma

Chitila - 4 decembrie 2023

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Industrie, Retail, CSR

Live site

Într-un eveniment ce a adunat lideri și profesioniști din industria gazelor petroliere lichefiate (GPL), Supergaz Romania a strălucit prin prezența sa activă și inovatoare la LPG Week Rome desfasurata in perioada 13-17 noiembrie 2023. Această conferință de prestigiu, desfășurată în capitala Italiei, a adunat participanți din întreaga lume pentru a discuta despre ultimele evoluții tehnologice și tendințe în industria GPL. Supergaz Romania a fost unul dintre principalii actori care au adus contribuții semnificative la schimbul de idei și experiențe din cadrul evenimentului.

Standul Landi Renzo Group

Standul Landi Renzo Group

În cadrul saptamanii GPL de la Roma, doi jucători de marca în industria GPL, Supergaz Romania și Landi Renzo Group, au făcut o impresie puternică prin prezența lor activă și inovatoare, subliniind angajamentul lor pentru un viitor mai sustenabil și ecologic.

Supergaz Romania, un lider recunoscut în furnizarea de soluții pentru gazul petrolier lichefiat atat pe piata din Romania cu Lovato, Prins si Zenit cat si pe piata din Spania cu brand-ul Landi Renzo a adus la evenimentul de prestigiu o viziune clară asupra inovației și sustenabilității. 

Compania și-a prezentat proiectele de cercetare și dezvoltare axate pe îmbunătățirea eficienței energetice și reducerea emisiilor. Supergaz Romania a evidențiat, de asemenea, angajamentul său față de utilizarea responsabilă a resurselor și impactul său redus asupra mediului.

Prin prezentările tehnice și interacțiunile active cu profesioniștii din industrie, Supergaz Romania a reconfirmat poziția sa de lider în furnizarea de soluții inovatoare in domeniul instalatiilor GPL pentru clienții săi, contribuind la evoluția unei industrii în plină transformare.

Landi Renzo Group - Soluții Avansate pentru mobilitate durabilă

Pe de altă parte, Landi Renzo, un nume de prestigiu în conversia vehiculelor pe GPL, a fost un alt punct de atracție major în cadrul evenimentului. Compania și-a evidențiat experiența vastă și tehnologia avansată în conversia vehiculelor pe GPL, promovând astfel o alternativă sustenabilă la combustibilii tradiționali.

Cu stand interactiv și prezentări captivante in cadrul "Autogaz Day", Landi Renzo Group a oferit participanților o perspectivă detaliată asupra modului în care tehnologia sa contribuie la reducerea emisiilor și la creșterea eficienței vehiculelor, în conformitate cu normele stricte de mediu.

Colaborarea pentru Viitorul Sustenabil

Un moment deosebit al evenimentului a fost colaborarea între SuperGaz Romania și Landi Renzo Group. Cele două companii au explorat posibilitățile de sinergie în vederea dezvoltării de soluții integrate pentru o mobilitate durabilă și eficientă din punct de vedere energetic.

Această colaborare strategică are potențialul de a modela viitorul industriei GPL prin oferirea de produse și servicii inovatoare, care să răspundă cerințelor unei lumi în schimbare rapidă, orientată către soluții de transport prietenoase cu mediul.

Prin această participare activă și colaborare fructuoasă, SuperGaz Romania și Landi Renzo au demonstrat că împreună pot juca un rol semnificativ în modelarea unui viitor sustenabil pentru industria gazelor petroliere lichefiate. Săptămâna GPL de la Roma a fost un cadru perfect pentru aceste două companii de excepție să-și consolideze angajamentul față de inovație, sustenabilitate și transformare.

Într-un eveniment ce a adunat lideri și profesioniști din industria GPL, SuperGaz Romania a strălucit prin prezența sa activă și inovatoare la LPG Week Rome.

Această conferință de prestigiu, desfășurată în capitala Italiei, a adunat participanți din întreaga lume pentru a discuta despre ultimele evoluții tehnologice și tendințe în industria gazelor lichefiate. Supergaz Romania a fost unul dintre principalii actori care au adus contribuții semnificative la schimbul de idei și experiențe din cadrul evenimentului.

Cu un stand elegant și informativ, Landi Renzo Group a prezentat cele mai recente inovații tehnologice și soluții eficiente în domeniul gazelor petroliere lichefiate. Reprezentanții companiei Supergaz au avut ocazia să discute cu alți profesioniști din industrie, să stabilească parteneriate strategice și să împărtășească cunoștințe despre cele mai bune practici.

De asemenea, Supergaz Romania a susținut prezentări tehnice care au evidențiat angajamentul său față de sustenabilitate și inovație. Cu o creștere semnificativă a interesului global pentru energiile regenerabile și sursele mai curate, Supergaz Romania a evidențiat modul în care investițiile și dezvoltarea sa continuă contribuie la tranziția către un viitor mai durabil.

Un alt aspect important al participării Supergaz Romania la LPG Week Rome a fost implicarea activă în discuțiile referitoare la reglementările și standardele din industrie. Compania a evidențiat angajamentul său față de calitate și siguranță, contribuind la eforturile globale de îmbunătățire a normelor în domeniul gazelor petroliere lichefiate.

În concluzie, Supergaz Romania a demonstrat încă o dată că este un jucător de seamă în industria gazului petrolier lichefiat. Prin participarea activă la LPG Week Rome, compania și-a consolidat poziția ca lider în domeniu și a reconfirmat angajamentul său față de inovație, sustenabilitate și excelență în furnizarea de soluții pentru nevoile clienților săi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/supergaz-autoservice/inovatie-si-sustenabilitate-in-cadrul-saptamanii-gpl-la-roma