Instalatii GPL pentru masini noi, prin reteaua de service-uri Supergaz specializate pentru montaj GPL

BUCURESTI - 6 aprilie 2021

Comunicat tip General in Auto

Supergaz lanseaza la nivel national un proiect ambitios care ofera posibilitatea de montaj al unei instalatii auto GPL inca de la 0Km pentru orice autoturism nou. Pentru mai multa siguranta si un confort sporit al clientului care doreste un autoturism cu GPL, pachetul de montaj Supergaz include si o asigurare de raspundere care acopera orice dauna cauzata datorita montajului GPL.

Instalatii GPL Zenit

Instalatii GPL Zenit

 Suntem pregatiti din toate punctele de vedere, astfel incat sa oferim optiunea GPL de la 0Km tuturor celor care doresc un autoturism nou cu GPL. Reteaua noastra numara astazi peste 100 de service-uri specializate pentru montaj GPL si vom continua dezvoltarea acesteia dar si consolidarea din punct de vedere tehnic si comercial al actualilor parteneri. 

Silviu Raicea

Suntem bucurosi sa avem ca parteneri in acest proiect foarte multi dealeri auto care au deja experienta cu acest tip de produs atat pentru flote dar si pentru utilizatorii persoane fizice. Sunt foarte multi clienti care au ales sa faca conversia autoturismului de la benzina la GPL, si din acest motiv, cand isi achizitioneaza un autorism nou se vor gandi la varianta GPL, datorita costurilor scazute ale carburantului, dar si datorita costurilor de intretinere mici ale autoturismelor cu GPL.

Modelele de autoturisme vizate pentru montaj GPL sunt evident autoturismele autohtone Dacia Duster 1.3 TCE echipata cu instalatie GPL PRINS Direct Injection care datorita noului Calculator VSI 3 DI poate fi montata pe o gama larga de autoturisme cum ar fi modelele TSI si TFSI din Grupul Volkswagen dar si pe modele FIAT sau JEEP 1.0 si 1.3 Fire Fly, iar un alt model autohton vizat este noul Ford Puma 1.0 Eco Boost care poate fi echipat cu instalatie GPL ZAVOLI pentru injectie directa.

Au existat foarte multe cereri si montaje la 0 Km si pentru marcile asiatice si in special pe Toyota Corolla Hybrid, Hyundai Tucson sau Hyundai Elantra dar si pentru gama Suzuki cu accent pe motorizarea 1.4 Booster jet.

Pentru motorizari din grupul PSA sau efectuat montaje pentru Opel Astra K sau pentru Citroen Elysee iar motorizarea 1.2 Pure tech este deja celebra si este o motorizare pretabila pentru montaj GPL la 0 Km.

Piata auto este intr-o continua schimbare si parca isi cauta directia in ceea ce privesc combustibilii alternativi care cu siguranta vor aduce un echilibru in privinta consumului de resurse la nivel global. Regasim astazi o gama variata de autoturisme care pot circula cu diferite tipuri de combustibili alternativi pentru autoturisme Bi fuel sau Dual Fuel : autoturisme care folosesc drept combustibil Gazul Petrolier Lichefiat (GPL), Gazul Natural Comprimat (GNC), Gazul Natural Lichefiat (GNL), Etanol sau autoturisme Hybrid plug in sau 100% electrice.

Din ce in ce mai evident este ca in regiunea noastra cel mai accesibil combustibil alternativ este GPL-ul, avand in vedere infrastructura de statii la nivel European dar si pregatirea tehnica a service-urilor specializate pentru montaj GPL care a crescut in ultimii ani.

Datorita aparitie injectiei directe de benzina la toti marii producatorii auto, este nevoie de o reîmprosp─âtare atât pe plan tehnologic dar si pe plan comercial in industria auto GPL, iar Supergaz lanseaza acum cea mai larga gama de instalatii auto GPL pentru autoturisme noi cu injectie directa de benzina dar si pentru varianta cu injectie secventiala multipunct.

Piata instalatiilor GPL in Romania sa dezvoltat in timp cu mari eforturi din partea unor tehnicieni pasionati dar si cu efort financiar din partea unor companii cu prestigiu printre care si Supergaz care si-a castigat pozitia in piata instalatiilor GPL fiind compania care a lansat pentru prima oara in Romania modele de injectoare GPL compatibile cu autoturisme care au un timp de injectie mic si a participat la dezvoltarea domeniului prin oferirea de kituri GPL dedicate pentru fiecare tip de autoturism, iar astazi  se prezinta in piata cu cea mai larga gama de instalatii auto GPL dar si cu o echipa tehnica de elita, cu experienta in domeniul auto GPL inca din anii 2000, cand acest domeniu isi facea aparitia in Romania.

Consideram ca in Romania este timpul sa punem la dispozitia dealerilor auto centre de montaj GPL specializate pentru instalatii performante precum Prins din Olanda si sa oferim utilizatorilor finali placerea de a conduce un autoturism cu GPL care poate oferii un plus de eficienta si economii considerabile. Astfel in fiecare oras din Romania vom aronda pentru dealerii auto un centru de montaj GPL reprezentant Supergaz care are acces la toate licentele noastre dar si la documentatia tehnica si asistenta de specialitate de care are nevoie.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/supergaz-autoservice/instalatii-gpl-pentru-masini-noi-prin-reteaua-de-service-uri-supergaz-specializate-pentru-montaj-gpl