12 Secretele pe care trebuie să le știi despre Narghilea

BUCURESTI - 19 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Informațiile despre efectele Narghillei în corp au fost scrise și citite de mulți. Dar oamenii vor să citească mai multe despre acest Shisha senzațional. În prezent, oamenii nu vor crede nimic fără fapte. Deci, cineva ar dori să știe detaliile importante despre ce înseamnă Shisha, care îi face pe oameni atât de intrigi și ceea ce îl deosebește de țigară. Fapte despre povestea interioară de ce Shisha a avut efectele speciale în organism și de ce utilizatorii Shisha doresc mai mult de ea, făcându-i să fumeze din ce în ce mai mult în fiecare zi. Are Shisha mai multă substanță nocivă decât fumatul? Există asemănări și diferențe între tubul de apă Shisha și țigară în ceea ce privește modalitatea pe care substanțele nocive le pot furniza corpului utilizatorului? Întrebări ca acestea au nevoie de răspunsuri.

Acesta este un punct în care trebuie să știți mai multe despre Narghilea. Iată câteva fapte secrete importante pe care trebuie să le cunoașteți.

1. Aceleași efecte cu țigara.

Fumatul Shisha sau Narghilea și respirația fumului de mâna a doua din tuburile de apă pot fi prezumate ca având efecte similare ca expunerea la fumul de țigară. Credința unora că Shisha este inofensivă duce numai la distrugerea lor. Shisha este la fel de periculos ca fumatul.

2. Shisha conține mai mult monoxid de carbon.

Shisha conține monoxid de carbon (CO) în cantități egale sau mai mari decât cele provenite din țigări. CO înlocuiește oxigenul pe celulele roșii din sânge, ceea ce face mai greu organismul să transporte oxigen organelor vitale, ceea ce poate duce ulterior la deteriorarea organelor.

3. Fumul de Narghilea are substanță care cauzează cancer.

Fumul de Narghile conține cantități semnificative de nicotină, nivele de compuși costici, cum ar fi gudron, monoxid de carbon (gaz de evacuare), metale grele cum ar fi cobalt și plumb; și o serie de cancer cauzând substanțe chimice.

4. Predispuse la dependență.

Fumatul Narghilelei produce niveluri similare ale nivelului de nicotină din sânge și frecvența cardiacă ca și utilizarea țigărilor. Substanțele inhalate declanșează reacții chimice în terminațiile nervoase, această eliberare a dopaminei; care este asociat cu sentimentul plăcerii. Acest lucru pare să joace un rol important în dependența de nicotină. Un fumător Shisha încă mai fumează tutunul și nicotina din el provoacă dependență după ce a folosit-o de mai multe ori.

5. Carbuni Narghilea a crescut riscul de boli.

Spre deosebire de țigarete, fumul Shisha poate conține, de asemenea, produse de ardere a cărbunelui sau lemnului din sursa de căldură utilizată pentru arderea tutunului, crescând agenții cancerigeni din fum. În afară de efectul nociv al produsului chimic, produsul finit produs de cărbune intensifică numai daunele pe care le poate provoca organismului.

6. Organe diferite ale corpului deteriorate .

Fumul de Shisha este asociat cu un risc crescut de boală, inclusiv cancer, boli de inimă, boli pulmonare și multe alte afecțiuni mortale. S-ar putea să nu fie remarcabilă acum, dar substanțele chimice dăunătoare dă deja încet anumite părți ale corpului unui utilizator Shisha.

7. Narghileaua furnizează mai mult fum în corp.

De îngrijorare, fumătorii de țevi de apă pot fi expuși unui fum chiar mai mult decât fumătorii de țigări, deoarece ședințele de fumat pentru conductele de apă durează de la 20-80 de minute, timp în care un fumător poate inhala cât mai mult de fum ca cel de la 100 sau mai multe țigări. Aceasta a mărit și a înmulțit efectele fumatului Shisha.

8. Cunoscut de numeroase nume.

Deci, fiți informați că sunteți familiarizați, Shisha sunt un nume pentru conductele de apă, care este o metodă de fumat de tutun. Alte nume includ: narghilea, boora, goza, narghile, nargile, arghile și bule de bule.

9. Narghileaua are un tutun aromat.

Cel mai obișnuit formă de tutun aromat este numit Maassel, care este îndulcită și aromatizată în arome precum mere, menta, cappuccino etc. si este introdusa in creuzet.

10. Raspandita in lume.

Narghilelele sunt cele mai frecvente în zonele din China, India, Pakistan și din regiunea Mediteranei de Est, precum și în Statele Unite. De remarcat, de asemenea, că magazinele de Narghilele au apărut astăzi ca niște ciuperci în diferite părți ale globului.

11. Narghileaua are efecte adverse în timpul sarcinii.

Femeile însărcinate care fumează Narghilea își pun copilul nenăscut într-un risc mare pentru scăderea greutății la naștere și alte probleme de naștere.

12. Narghileaua poate răspândi bolile infecțioase.

Alte riscuri pentru sănătate includ răspândirea bolilor infecțioase precum tuberculoza, herpesul și hepatita. Infecțiile virale pot fi transmise prin partajarea aceluiași muștiuc; un obicei comun în multe culturi.

În concluzie, dovezile disponibile sugerează că fumul de fumat Shisha și expunerea la fumul de mâna a doua din conductele de apă sunt asociate cu un grad ridicat de risc pentru sănătate, inclusiv riscul de cancer. Există o percepție greșită pe scară largă că fumatul Narghilelei este în sigur. În general, oamenii știu puține despre efectele sale asupra sănătății și cred că este mai puțin dăunător decât fumatul. O altă percepție greșită în rândul utilizatorilor de Narghilea este că nu vor suferi consecințe negative dacă fumează ocazional, mai degrabă decât zilnic, ca majoritatea fumătorilor de țigări. Cu toate acestea, chiar și utilizatorii ocazionali ar putea fi răniți, deoarece probabil că inhalează mult fum plin de substanțe toxice în timpul ședințelor de fumat, care de obicei durează 45 de minute până la peste o oră, atât direct, cât și prin fumul de pasiv.

Știind aceste fapte vă va ajuta acum de ce Narghileaua ar putea avea acest impact mare în sănătatea și bunăstarea dumneavoastră.

Despre Global Hot Dog

Magazin online cu narghilele si accesorii pentru narghilea. Comercializam branduri cunoscute precum Aladin, AMY Deluxe, KAYA Shisha, MYA Saray. Avem gama variata de produse si accesorii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/suplimente-fitness/12-secretele-pe-care-trebuie-sa-le-stii-despre-narghilea