Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman
BUCURESTI - 4 noiembrie 2013
Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Social, Agricultura
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita weekendul acesta, de vineri pana duminica, la un nou targ in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman. Targul este organizat cu ocazia sarbatorii Sfintilor Mihail si Gavril, programul este 10, 00 - 18, 00 si intrarea este libera.
Icoana Sf. Mihail si Gavril , iconar Adriana Dinu Florian
Daca doriti sa sarbatoriti intr-o atmosfera traditionala, va asteptam din 8 pana in 10 noiembrie in locatia cunoscuta, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, alaturi de producatori traditionali, mesteri populari, artizani handmade si colectionari.
Vor fi prezenti cu bunatati de toate felurile, icoane, ilice, podoabe, masti, sapunuri naturale, plante de leac, lazi de zestre, mobilier taranesc, linguri, blide, ceramica, costume traditionale mai vechi si mai noi, portelanuri, sfesnice si numeroase obiecte de colectie.
Puteti degusta, cum cere traditia la " Piata Taraneasca" : afumaturi din carne de porc, oaie, vanat, curcan de la Zimbria (jud. Galati), branzeturi de oaie si vaca din Arges, de la Nea Mihai, siropuri, zacusti, dulceturi de la Poiana Fermecata, specialitati cu ciuperci din Bucovina, de la Magenta, palinci si tuici.
De-ndulcit avem: Cozonac Bujor si Cozonac Domnesc, turta dulce, serbet, ciocolata de casa si dulciuri banatene, prajituri traditionale din Maramures, placinta intinsa de Turnu, poale-n brau si gogosi, placinte si baclavale.
Din meniu: sarmalute la ceaun, fasole cu afumatura, paprikas de pui, mamaliguta si lipie damboviteana, vin fiert, pastrama si alte bunatati, de toate si pentru toate gusturile, de vineri pana duminica la MNTR!
Despre Tactic Events & Marketing
“Piata taraneasca” este cel mai nou concept de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere, turta dulce), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.
-
Corina Berariu - PR Manager
-
Pentru telefon si e-mail click aici
- TACTIC EVENTS & MARKETING