Teatrul Elisabeta din București revine la Iași cu 2 comedii excepționale

Iasi - 24 mai 2021

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, ONG, Social


Teatrul Elisabeta din București revine la Iași cu 2 comedii excepționale: „Puricele în ureche” (sâmbătă, 29 mai și duminică, 30 mai) și „Capcană pentru un bărbat căsătorit (sâmbătă, 12 iunie) se vor în juca în premieră la Casa de Cultură a Studenților din Iași.

Puricele in ureche & Capcana pentru un barbat casatorit

Puricele in ureche & Capcana pentru un barbat casatorit

Râsul revine la Iași alături de spectacolele Teatrului Elisabeta din București. La un an de la ultima reprezentație la Iași, Teatrul Elisabeta revine cu o comedie vizionată de peste 12.000 de spectatori – „Puricele în ureche”, în regia lui Șerban Puiu. Publicul ieșean va avea ocazia să vadă o distribuție numeroasă, printre care se vor afla îndrăgiții Alexandra Velniciuc, Lucian Ghimiși, Ștefan Velniciuc și Vasile Calofir, pe scena Casei de Cultură a Studenților sâmbătă (29 mai) și duminică (30 mai), începând cu ora 19:00.

               „Puricele în ureche” este unul dintre cele mai cunoscute texte franțuzești, scris de celebrul Georges Feydeau. Producția Teatrului Elisabeta s-a bucurat de succes încă de la premieră, jucându-se întotdeauna cu casa închisă atât în București, cât și în marile orașe din țară. Crezând că soțul ei o înșală, Raymonde (Alexandra Velniciuc) pune la cale un plan pentru a-l prinde pe acesta. Deși gândit până în cel mai mic detaliu, planul dă greș și, în schimb, începe un șir lung de încurcături, schimbări de identitate, alergături între un conac maiestuos și un bordel de lux, și întâlniri neașteptate cu personaje ciudate.

               Buna dispoziție continuă sâmbătă, 12 iunie, începând cu ora 18:00, cu comedia polițistă celebră „Capcană pentru un bărbat căsătorit”, în regia lui Șerban Puiu. Din distribuție fac parte actori cunoscuți, precum Alexandra Velniciuc, Lucian Ghimiși sau Ștefan Pavel.

               Capcană pentru un bărbat căsătorit este o comedie polițistă cu un final cu adevărat neașteptat. Totul începe în comisariatul de poliție, când un bărbat se prezintă pentru a raporta dispariția soției sale. Doar câteva minute mai târziu, aceasta intră pe ușa comisariatului, însă soțul nu o recunoaște. Pe rând, vin drept martori preotul satului, asistenta medicală și un pictor vagabond – toți o recunosc ca fiind soția adevărată a bărbatului. Deznodământul neașteptat face ca spectacolul „Capcană pentru un bărbat căsătorit” să fie văzut și revăzut. Până acum, mai mult de 13.000 de oameni au văzut comedia în București, în țară, dar și în diaspora.

               Biletele la spectacolele Teatrului Elisabeta din București la Casa de Cultură a Studenților din Iași sunt disponibile online, pe TeatrulElisabeta.ro, sau la agenția de bilete a Casei de Cultură. Mai multe detalii despre spectacole pe TeatrulElisabeta.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/teatrul-elisabeta/teatrul-elisabeta-din-bucuresti-revine-la-iasi-cu-2-comedii-exceptionale