Sambata vom cunoaste castigatoarea Cupei Danone la fotbal

BUCURESTI - 31 mai 2005

Comunicat tip General in Sport

Sambata, 4 iunie, de la ora 11:30, pe Stadionul Central Dinamo se intalnesc cele mai bune echipe de mici fotbalisti din Constanta, Cluj Napoca, Timisoara si Bucuresti, pentru disputarea titlului de campioana a Romaniei in cadrul Cupei Danone la fotbal. Toti iubitorii de fotbal si muzica buna sunt asteptati sambata pe Stadionul echipei Dinamo din Stefan cel Mare, intrarea fiind libera. La finalul meciurilor, atmosfera de spectacol va fi completata de un concert extraordinar al formatiei Hi-Q.Sambata vom cunoaste castigatoarea Cupei Danone la fotbal

Etapa finala a Cupei Danone reuneste campioanele locale desemnate in urma meciurilor de fotbal derulate la nivel local in perioada 23 aprilie – 21 mai: echipa Scolii nr. 12 Elpis Constanta, echipa Scolii nr. 20 din Cluj, micii fotbalisti de la Liceul „Banatul” din Timisoara si echipa de fotbal a Scolii Nr. 311 din Bucuresti. Finala Cupei Danone de pe stadionul Dinamo este parte integranta a turneului international de fotbal Danone Nations Cup, adresat copiilor intre 10 si 12 ani din lumea intreaga.Anul acesta, turneul Danone Nations Cup isi va desemna castigatoarea pe 4 septembrie, la Lyon, pe stadionul actualei campioane la fotbal a Frantei, unde vor juca echipele de fotbal din 32 de tari, inclusiv echipa de mici fotbalisti desemnata sa reprezinte Romania in cadrul Cupei Danone.Cu ocazia Cupei Danone, alti doi copii care se vor dovedi cei mai creativi realizatori de eseuri pe tema “Crezi in visul tau” vor putea sa insoteasca echipa Romaniei la turneul final “Danone Nations Cup” de la Lyon. Concursul de eseuri se desfasoara pana pe 3 iunie in scolile din Constanta, Cluj, Timisoara si Bucuresti participante la turneul Cupa Danone si ofera tuturor copiilor sansa sa-si exprime gandurile despre felul in care visele devin realitate atunci cand cred cu tarie in ele, mai ales prin cultivarea spiritului sportiv. Elevii pot obtine detalii despre concursul de eseuri de la profesorii de Limba si Literatura Romana din fiecare scoala participanta.

Despre Tempo Advertising

“Crezi în visul tău!” este imnul şi îndemnul evenimentului Danone Nations Cup, cupa internaţională la fotbal pentru copii organizată în fiecare an începând din 1999 de către Grupul Danone. Turneul urmăreşte să acorde fiecărui copil şansa de a trăi o experienţă unică în viaţă, să formeze copiilor spiritul de echipă, să promoveze sportul în rândul lor şi să genereze emoţii unice printre participanţii la acest eveniment internaţional.

Danone Nations Cup este un eveniment unic în lume, desfăşurat sub egida forului suprem în fotbal – FIFA şi organizat după regulile marilor competiţii internaţionale. Anul trecut au participat peste 2,5 milioane de copii la această competiţie la nivel internaţional, iar anul acesta în competiţie s-au înscris peste 35 000 de şcoli generale şi mai mult de 115 000 organizaţii sportive din întreaga lume.


Echipa ta are nevoie de tine, vino şi susţine-o!

Silviu Caimac
Tempo Advertising
231 21 21
silviu.caimac@tempoadvertising.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tempo-advertising/sambata-vom-cunoaste-castigatoarea-cupei-danone-la-fotbal