The Adgency deseneaza timpul ... pentru Chronotime International

BUCURESTI - 1 februarie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Simplitate, eleganţă, rafinament, prestigiu - sunt caracteristicile esenţiale pe care le dorim subliniate în site-ul www.chronotime.ro, şi credem că acestea sunt şi trăsăturile care vor ajuta brandul Chronotime International să se diferenţieze în peisajul on-line românesc şi internaţional.

Simplitate, eleganţă, rafinament, prestigiu - sunt caracteristicile esenţiale pe care le dorim subliniate în site-ul www.chronotime.ro, şi credem că acestea sunt şi trăsăturile care vor ajuta brandul Chronotime International să se diferenţieze în peisajul on-line românesc şi internaţional. Fiind dedicat cu precădere pasionaţilor de ceasuri, utilizând simbolurile consacrate dar fără a cădea în păcatul clişeelor şi găzduind în paginile sale peste 160 de modele de ceasuri, acest site se doreşte a fi nu doar o prezentare exhaustivă a portofoliului de mărci pe care Chronotime International le reprezintă în România, ci şi un statement de înaltă ţinută, reprezentativ dealtfel pentru companie.

Tehnologia în care a fost dezvoltat site-ul (un mix echilibrat de PHP, MySQL şi CSS, asezonat cu câteva module interactive de Flash) precum şi sistemul personalizat de administrare a informaţiei - cerinţă expresă a clientului - permit o întreţinere simplă şi eficientă a produsului, atât în zona vizibilă a acestuia (elementele grafice din interfaţă, conţinut informativ) cât şi în zona de cod (elementele care influenţează major modul în care site-ul este perceput şi indexat de către motoarele de căutare).

Chronotime International (www.chronotime.ro), companie Romano-Elveţiană, este distribuitor oficial în România pentru o gamă largă de mărci de top din industria eleveţiană de ceasuri. Activitatea companiei se concentrează pe distribuţia şi dezvoltarea mărcilor pe care le reprezintă: Breguet, Parmigiani, Blancpain, Jaquet Droz, Hublot, Omega, Breitling, Porsche Design, Rado, Longines, Gucci, Tissot, Victorinox Swiss Army, Calvin Klein Watches & Jewelry, Swatch, Mango, Timberland, Flik Flak, Underwood London, Buben & Zoerweg, Oregon Scientific. Aceste mărci au fost alese în spiritul excelenţei, fiecare din ele impresionând prin calitate şi prestigiu, având în spate o istorie bogată, toate fiind lideri în categoriile lor.

Despre The Adgency

The Adgency (www.theadgency.ro) este o agenţie românească de creaţie/design interactiv, consultanţă de brand şi comunicare integrală, fondată în 2004. Printre partenerii constanţi ai agenţiei se numără Grey/Mediacomm, ARBOmedia, Victoria Holding, APN/UKA European Retail Trust, British Council, NetBridge, RED Management Capital, companiile grupului Montero, Daedalus Consulting, Cubique Development, Eurodata Management, International Leasing, Svasta Management Consulting, AMCOR si multi altii. The Adgency este o companie certificată ISO 9001.

Richard Niţă, Director de creaţie
Adresa: Str. Sgt. Ion Marcu nr. 14, Et.1, Ap.3, Sect.6, Bucuresti 061424, Romania
Phone / Fax: +4 021 746 45 30
Fax on e-mail: +4 031 815 12 12
Mobile: +4 074 021 68 89
office@theadgency.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/the-adgency/the-adgency-deseneaza-timpul-pentru-chronotime-international