thegroup

thegroup


Descrierea companiei thegroup

DHL este liderul global al pieţei de curierat expres şi logistică, specializat în furnizarea de soluţii inovative şi adaptate cerinţelor specifice, provenite printr-o singură sursă. DHL oferă expertiză globală în transportul expres, transportul de marfă aerian şi maritim, transportul pe uscat, soluţii logistice contractuale, precum şi în servicii poştale internaţionale, expertiză combinată cu o largă acoperire mondială şi o întelegere profundă a pieţelor locale. Reţeaua internaţională DHL leagă peste 220 de ţări şi teritorii din întreaga lume. 300.000 de angajaţi se dedică furnizării de servicii rapide şi de încredere care depăşesc asteptările clienţilor. DHL este o marcă a Deutsche Post World Net.
Grupul a înregistrat venituri de peste 63 miliarde euro în 2007.Direcţia pentru Sport a judeţului Braşov este entitatea care se ocupă, la nivel regional, de aplicarea Strategiei Generale de Dezvoltare a Activităţii de Educaţie Fizică şi Sport elaborate de Agenţia Naţională pentru Sport.

Asociaţia Noi Orizonturi – Familia a fost înfiinţată în România în anul 1997, având misiunea de a îmbunătăţi calitatea vieţii pentru comunităţile defavorizate din întreaga lume. Asociaţia oferă servicii umanitare ţărilor aflate în curs de dezvoltare, strânge fonduri şi organizează sesiuni de instruire pentru organizaţiile din lumea a treia, implicându-se într-o gamă largă de proiecte şi iniţiative comunitare.

Comunicate thegroup :

Vezi toate comunicatele companiei thegroup.