Adrenalina si bun gust la BabyExpo : primul test drive de carucioare Graco by Tibal Prodomain

Locul desfasurarii: Sala Polivalenta

Organizator: Tibal Prodomain si Baby Expo

Graco by Tibal Prodomain si BabyExpo va invita la Sala Polivalenta, in zilele de 25, 26, 27, 28 Februarie la cel mai antrenant eveniment al editiei de primavara, a XXV-a a salonului dedicat bebelusilor , primul Test Drive de carucioare.
Cei mai talentati piloti bebelusi, insotiti de copilotii lor pariniti sau bunici sunt asteptati sa testeze performantele modele de carucioare Graco Symbio Drive.
Expertii nostri va vor face demonstratii de montare, demontare, mers pe teren accidentat, oprire in rampa folosind caruciorul Symbio Drive marca Graco si va vor oferi sfaturi competente despre cum sa alegem caruciorul potrivit in functie de bugetul alocat, tipul locuintei (la curte, sau la bloc), dimensiunile portbagajului masinii si varsta copilului.
Dupa demonstratie, echipele de piloti bebelusi si copiloti adulti sunt invitate la concurs: cea mai rapida echipa care monteaza/ demonteaza scaunul sport si landoul caruciorului in cel mai scurt timp, apoi parcurg contra cronometru traseul printre jaloane, pe teren accidentat si trec cu succes de oprirea in rampa, vor castiga un premiu oferit de www.erfi.ro.
Toti participantii la concurs vor fi premiati cu cupoane de reducere de 10% pe www.erfi.ro
Symbio Drive, cel mai nou model de carucior al cunoscutei marci Graco din Statele Unite ale Americii este o adevarata minune a tehnicii si design-ului si devine firesc alegerea oricarui parinte modern.


Max Lenart, 0314025876

Despre TIBAL PRODOMAIN

www.erfi.ro este magazinul online al companiei Tibal Prodomain, distribuitor oficial in Romania al marcilor Angelcare, Beaba, Difrax, Graco, NScessity, Soehnle Professional, Thermofocus, Teutonia, Zo-Li, Quercetti, Zoob, ThinkFun, Gowi, Goula, Diset.

Participare: Intrare libera