10 motive pentru care tigara electronica este un bun cadou de Valentine`s Day

BUCURESTI - 13 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Valentine`s Day este o zi speciala in care incercam sa le aratam celor dragi cat de mult ii iubim, tocmai de aceea ar trebui sa profitam de aceasta zi. Anul acesta va puteti arata dragostea daruind celor dragi un kit de tigara electronica, va oferim 10 motive sa faceti asta, plus faptul ca acestea sunt la reducere cu pana la 30% pe site-ul Tigaraelectronica-NR1.ro.

TigaraElectronica-NR1

TigaraElectronica-NR1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

1. Tigarile fara fum sunt la moda acum.

2. Kiturile de tigari electronice sunt foarte elegante si pot constitui un cadou superb.

3. Cadourile semnificative sunt mai bune decat cele superficiale. Mai bune din orice punct de vedere si intotdeauna vor exista amintiri placute asociate lor.

4. Nu in fiecare zi va puteti impresiona persoana iubita cu un cadou de pe urma caruia va avea de beneficiat toata viata.

5. Tigarile electronice fac un cadou de cuplu perfect. Puteti renunta impreuna la fumat sprijinindu-va unul pe celalalt.

6. Ar putea fi exact ceea ce cauta persoana ta iubita. Daca partenerul tau de viata este fumator, ar trebui cel putin sa fie curios in privinta tigarilor electronice.

7. Ar putea fi un cadou de Valentines`s Day la care persoana ta iubita nu s-ar fi gandit niciodata si care se poate dovedi a fi o surpriza incredibila.

8. Sunt un cadou de pe urma caruia veti avea de beneficiat reciproc, mai ales daca sunteti nefumator. Oferindu-i o tigara electronica partenerului de viata va puteti lua gandul de la mirosurile neplacute, scrumierele si mustiucurile din casa.

9. O tigara electronica primita in dar, poate insemna pentru cineva schimbarea completa a stilului de viata, in bine.

10. Tigarile electronice sunt cadouri de durata. Acestea pot fi folosite o perioada de timp, in plus componentele lor sunt schimbabile.