Catalin Botezatu ar putea renunta la fumat cu tigara electronica

BUCURESTI - 7 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare

Celebrul designer roman, Catalin Botezatu, are probleme grave cu inima. Cu toate acestea, creatorul de moda nu reuseste sa renunte la fumat. O tigara electronica l-ar putea ajuta pentru a scapa de obiceiul periculos de a fuma.

TigaraElectronica-nr1

TigaraElectronica-nr1

 Alege tigari electronice Premium 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Catalin Botezatu are probleme grave cu inima. Creatorul de moda are doua preinfarcturi la activ si a scapat recent, ca prin urechile acului de un al treilea. "Mi s-a facut rau pur si simplu. Nopti nedormite. Nu am dormit aproape o saptamana. Cred ca ficatul meu e foarte obosit. Si am avut si problemele cu inima. Am avut nevoie de niste perfuzii si mi s-a recomandat repaos total cel putin o saptamana", a declarat Catalin Botezatu intr-o emisiune televizata.

Cu toate acestea designerul ignora sfaturile medicilor si continua sa munceasca dar si sa fumeze foarte mult. Botezatu a fost surprins fumand ore in sir vineri, in statiunea Mamaia, unde a avut loc evenimentul Fashion Night.

Catalin Botezatu ar putea sa renunte la fumat cu ajutorul unei tigari electronice. Studiile au demonstrat ca tigara electronica este mai sigura decat tigarile clasice. Tigara electronica nu contine tutun si nu arde, prin urmare nu produce 4000 de substante chimice din care peste 40 sunt cancerigene si pot cauza cancer pulmonar si boli de inima.

Tigara electronica este noul trend in randul celebritatilor de la Hollywood. Katherine Heigl, Jerry Ferrara, Catherine Zeta Jones sau Uma Thurman sunt doar cativa dintr-o lista lunga a celebritatilor care aburesc tigara electronica.

Tigaraelectronica-nr1 comercializeaza o serie de modele de tigari electronice create pentru fiecare tip de fumator. Modelele de tigari electronice comercializate de noi sunt fabricate din componente de inalta calitate si au un design aparte. Sa renunti la fumat cu e-tigara poate fi mai usor decat ti-ai imaginat!