Cum sa-ti alegi o tigara electronica?

BUCURESTI - 7 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Constructii, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social

Ponturi pentru a-ti cumpara o tigara electronica potrivita pentru tine:
Pentru ca piata online este invadata de foarte multe oferte de tigari electronice, te vom sfatui in cele ce urmeaza, cum ar trebui sa alegi o tigara electronica potrivita stilului tau de fumator.

www.tigaraelectronica-nr1.ro

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Trebuie sa stii ca desi in poze multe dintre tigarile electronice arata la fel, exista o mare diferenta intre ele, diferenta ce consta in gustul pe care il simti cand o folosesti si cantitatea de vapori oferita. Ca sa poti renunta la fumatul clasic, fara efort, este bine sa alegi o tigara electronica originala, nu una contrafacuta. Sunt multi care scriu pe site-uri ca vand tigari electronice originale, insa nu este adevarat. Cauta recomandari pe forum!

Nu alege dupa pretul cel mai mic... de regula, cei care vand produse ieftine, vand produse contrafacute. Oricum, chiar daca le alegi pe cele mai scumpe, vei cheltui cu tigara electronica de circa 3 ori mai putin decat cu cea clasica.

Trebuie sa stii ca tigara electronica este formata din consumabile: cartus, atomizor (vaporizator) si baterie. Vei avea in fiecare luna cheltuieli cu consumabilele, insa te vor costa de aproape 3 ori mai putin decat inainte, nemaivorbind de costul pe sanatate.

Nu crede tot ce se scrie in mass-media, citeste pe net si vei vedea ca orice stire negativa despre tigara electronica este analizata si demascata ca fiind falsa, cu argumente pertinente.

Iata care sunt modelele de tigari electronica din care ar trebui sa alegi:

1. Tigara electronica DSE901 – pentru fumatori de tigari lights (pana intr-un pachet pe zi)

2. Tigara electronica DSE510 – pentru fumatori de tigari tari (pana intr-un pachet pe zi)

3. Tigara electronica DSE905 – pentru fumatori de tigari light (peste un pachet pe zi)

4. Tigara electronica EGO – pentru fumatori de tigari tari (peste un pachet pe zi)

5. Tigara electronica EGO XXL – pentru fumatori de tigari tari (peste doua pachete pe zi)

6. Tigara electronica EGO Tank – pentru fumatori de tigari care calatoresc mult si fumeaza mult

Acestea sunt cele mai fiabile tigari electronice din piata, cu conditia sa fie cumparate din surse de incredere, pentru ca exista multe copii ale acestora. In functie de bugetul fiecaruia se mai pot face jonctiuni intre modelele de mai sus, insa ar fi bine sa tineti cont.

Lichidul se alege tot in functie de ceea ce fumati inainte, existand 4 tipuri de intensitati: High, Mediu, Low, zero nicotina. La cel din urma veti ajunge in etape, daca doriti sa renuntati complet la fumat!

Din nou, va recomand sa nu cumparati e-lichid din orice loc, pentru ca e foarte important ca acesta sa fie de calitate, pentru a nu va crea neplaceri. Va recomand doua branduri: Dekang si Ecopure.