De ce trec oamenii pe tigari electronice?

BUCURESTI - 15 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Juridic

Oamenii au pareri impartite in ceea ce priveste tigara electronica. Insa, principalul motiv pentru care acestia apeleaza la ea este sanatatea, pentru ca tigara electronica este mai sanatoasa decat cea clasica.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Motivele pentru care oamenii renunta la fumat si trec pe tigari electronice sunt impartite. Un site cunoscut in Marea Britanie a realizat un studiu pentru a afla de ce oamenii trec pe tigari electronice. Studiul a fost realizat pe un esantion de 145 de oameni. Iata ce au raspuns acestia:

- din cauza interdictiei la fumat – 14

- pentru a economisii bani – 17

- pentru sanatate – 77

- pentru ca le place tigara electronica – 7

- altele – 30

Rezultatele acestui studiu nu pot decat sa ne bucure. Avand in vedere ca 53% dintre repondenti au pus sanatatea pe primul plan, acest lucru inseamna ca oamenii au inceput sa constientizeze cu adevarat pericolul care il reprezinta fumatul. Si nu doar atat, au pus sanatatea lor pe primul plan, ca rezultat al emanciparii.

Contrat unor opinii, exista si oameni carora le place tigara electronica. 5% dintre repondenti au marturisit ca s-au apucat de aburit pentru ca le place tigara electronica, si nu pentru sanatate sau pentru bani, cum ar crede majoritatea persoanelor.

Desigur exista si persoane care au pus partea financiara pe primul plan. Avand in vedere cresterea pretului la tigari, din ultimii 2 ani, acest lucru este de inteles. Fumatul este astazi un viciu costisitor.

Nu este niciodata prea tarziu sa renuntati la tigari. Daca aveti nevoie de consiliere noi va stam la dispozitie. Tigara electronica este o alternativa ideala de a renunta la fumat dar si un substitut care poate inlocui foarte bine tigara clasica.