Fumatorii cu state vechi mizeaza pe tigari electronice

BUCURESTI - 27 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Un studiu ne demonstreaza ca persoanele care fumeaza de mult timp aleg tigarile electronice.
In general, tigara electronica are forma unei tigari clasice. Acest lucru pentru a reda cat mai bine actiunea de a fuma. Tigara electronica este alcatuita dintr-o baterie, un atomizor si un cartus cu nicotina. Utilizatorii trag din cartus pentru a activa bateria care incalzeste atomizorul iar aceasta vaporizeaza e-lichidul. E-lichidul se transforma in vapori iar utilizatorii il inhaleaza.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice originale! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Cercetatorii de la Penn State College of Medicine au facut un studiu pe 104 persoane care au fumat de foarte multi ani si au apelat la tigara electronica pentru a renunta la fumat.

Studiul a constatat ca 78% dintre fumatorii de multi ani au marturisit ca au renuntat definitiv la tigarile clasice si ca planuiesc sa foloseasca tigara electronica in locul acestora. Un alt lucru interesant este ca doar 8% dintre acestia folosesc tigari electronice cu forma de tigara clasica.

Cei mai multi au descoperit pe forumuri dar si din experienta personala ca tigarile electronice care nu au forma de tigara clasica, in general, ofera o cantitate mai mare de aburi si au bateria mai puternica. Acest lucru este esential pentru fumatorii de multi ani dar si pentru cei inraiti.

Aceste rezultate nu sunt surprinzatoare avand in vedere eficienta tigarilor electronice.