Modele de tigari electronice in 2013

BUCURESTI - 18 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Primele tigari electronice care au aparut au fost produse in China. Acestea constau in niste dispozitive tubulare destinate sa arate si sa se simta ca o tigara clasica. Astazi insa, tehnologia a evoluat de si au aparut o multime de modele inovatoare. Iata cateva modele comercializate de Tigara electronica Nr1.

TigaraElectronica-NR1

TigaraElectronica-NR1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Cand au aparut primele modele de tigari electronice acestea semanau foarte mult cu cele clasice. Designul a fost gandit astfel pentru a-i ajuta pe fumatori sa nu iasa in evidenta. Insa, aceasta intentie buna a creatorilor s-a dovedit a fi mai degraba un impediment, intrucat asemanarea era atat de puternica incat oamenii din jur aveau senzatia tot timpul ca vaperii fumeaza defapt tigari normale in locuri unde fumatul era interzis. Dar, companiile ca Tigara electronica NR1 au adus modele noi inovatoare pentru a elimina aceasta confuzie.

Pentru a va informa despre produsele care exista pe piata acum, de la Tigara electronica NR1, iata principalele categorii de tigari electronice:

- Clasic – Modele care fac parte din aceasta categori sunt practic predecesoarele primelor modele de tigari electronice aparute, deoarece acestea arata si au aproximativ aceeasi lungime cu tigarile obisnuite. Diferenta majora este ca aceste modele sunt realizate din componente de calitate mult superioara primelor aparute. Senzatia de fumat este mult superioara modelelor vechi. De asemenea, aceste tigari electronice se gasesc astazi si in culori diferite, precum negru sau argintiu. Modelele comercializate de magazinul nostru online, care fac parte din aceasta categorie sunt DSE901 si DSE108.

- MAX  – Majoritatea modelelor care intra in aceasta categorie sunt cele din clasa „Ego” si modelul Ellipse Vipercig. Modelele din categoria MAX au un avantaj foarte mare, spre deosebire de cele din categoria Clasic, acestea au o baterie cu o capacitate mai mare, care are o durata de viata mai lunga, si dispun de rezervoare de stocare a elichidului mai mari. Totodata, si cantitatea de vapori pe care o ofera este mare. Aceste modele sunt recomandate tuturor vaperilor fiind printre cele mai vandute.

- XXL – Modelele care fac parte din categoria XXL sunt cele cu acumulatori puternici si care ofera autonomie sporita. De exemplu: Ego XXL si Ego W Vipercig XXL. Modele din aceasta categorie sunt recomandate, in general, persoanelor care fumeaza mult, peste doua pachete de tigari din tutun pe zi.

Tigara electronica NR1 ofera o gama completa de tigari electronice si accesorii de calitate superioara! Vizitati magazinul nostru online pentru a vedea produsele si ofertele noastre!