Promotii de Paste la tigari electronice

BUCURESTI - 9 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Internet

Multi fumatori isi doresc sa renunte la tigarile traditionale cu orice pret. De Pasti, va asteptam cu reduceri la modelele de tigari electronice pe care le comercializam.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Ne-am propus sa incercam sa ajutam cat mai multi fumatori sa renunte la tigarile din tutun si in continuare ne straduim sa ne pastram misiunea aceasta. Cu ocazia Pastelui, am facut cateva reduceri de pret pentru cei care doresc sa renunte la fumat cu tigara electronica.

Pentru fumatorii „inraiti”, de peste 2 pachete pe zi, oferim Kitul complet Tigara electronica Ego XXL la super pret. Daca achizitionati acest kit in perioada Sarbatorilor Pascale beneficiati de o reducere de peste 30%. Mai exact puteti achizitiona acest kit la pretul de 226 de ron, economisind 104 ron. In acest pret aveti incluse si consumabilele pentru prima luna.

Tigara electronica Ego xxl este una dintre cele mai performante modele din industrie. Poate satisface cu usurinta chiar si cei mai impatimiti fumatori. Foloseste un atomizor de DSE510 low resistance si are o baterie de 1100 de mAh. 

La reducere avem si Kitul complet Tigara electronica Ego Tank, un model care este apreciat de multi utilizatori. Achizitionand acest kit in perioada Sarbatorilor Pascale faceti o economie de 20 de ron. Pretul acestui kit complet este de 295 de ron si include consumabilele pentru prima luna.

Tigara electronica Ego Tank a adus o revolutie in industria de tigari electronice. Aceasta in loc de cartusul clasic cu vatelina foloseste un mic rezervor numit Tank. Cantitatea de vapori pe care o ofera este uriasa iar bateria poate tine chiar si o zi intreaga.

Vizitati site-ul nostru pentru a descoperi o gama variata de produse de calitate fabricate de cei mai cunoscuti producatori.