Semnaturi pentru Tigara electronica la Casa Alba a lui Obama

BUCURESTI - 18 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, ONG, Politic, Sanatate, Social

In cazul in care nu ati inteles din titlu, aburitorii de tigari electronice din America, isi cer dreptul de a alege sanatatea, printr-o petitie deschisa pe site-ul Casei Albe. Ei sunt foarte aproape de a strange cele 5000 de semnaturi. Pesemne cand cititi, deja au fost stranse aceste semnaturi pentru tigara electronica.

tigara electronica nr1

Alege tigari electronice de calitate!

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Am tot scris ca mai toate vestile rele despre tigari electronice vin din America. Pe „taramul tuturor posibilitatilor” tigara electronica este un produs minune care poate ajuta milioane de oameni dar, cu pretul de a incheia una dintre cele mai celebre industrii din SUA, cea a tutunului. Caderea industriei tutunului trage cu sine si caderea companiilor farmaceutice care fac medicamente ce livreaza nicotina dar si a organizatiilor anti-tutun care sunt sustinute de acestea. Nu in ultimul rand, in acest cerc vicios, are de pierdut si guvernul prin banii pe care ii incaseaza din taxe si impozite.

In mijlocul acestui razboi se afla aburitorii de tigari electronice, care nu doresc altceva decat sa le fie respectat dreptul de a alege. Ceea ce si incearca sa faca...

Americanii care folosesc tigara electronica au facut o petitie la Casa Alba prin care cer ca „Tigara electronica sa fie recunoscuta ca o alternativa eficienta pentru a renunta la fumat si crearea de locuri de munca in aceasta industrie noua.”

( https://wwws.whitehouse.gov/petitions#!/petition/recognize-electronic-cigarettes-effective-alternative-smoking-and-support-job-creation-new-industry/57vtB0QK )

In principiu, lupta pentru dreptul lor de a putea alege sanatatea in detrimentul cancerului. Va vine sa credeti sau nu...asta este realitatea in care traim.

Trebuie sa stranga 5000 de semnaturi pana pe 27 octombrie 2011. Au strans pana acum 4768 si mai au nevoie doar de 232 de semnaturi pentru a reusi. (la ora 10 am, pe 18 octombrie). Nu stiu daca doar de 5000 de semnaturi este nevoie si se rezolva totul dar pana in acest moment de atat au nevoie.

Ca toti aburitorii de tigara electronica, cei care am reusit sa renuntam la fumat cu ajutorul acestui dispozitiv, nu putem decat sa sustinem cauza colegilor de „suferinta” americani. Tigara electronica trebuie recunoscuta ca o alternativa eficienta de a renunta la fumat!

Toti avem dreptul de a alege produsele pe care le consideram sanatoase, in detrimentul politicilor economice, care incearca sa limiteze accesul la ele. Si sa nu uitam ca de la americani au plecat multe politici ce s-au extins la nivel global.

Deci, sa luptam cu totii pentru dreptul de a aburi tigara electronica!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/semnaturi-pentru-tigara-electronica-la-casa-alba-a-lui-obama