Tigara electronica, yoga si meditatia, pentru a renunta la fumat

BUCURESTI - 7 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Sport, Stiinta / Cercetare

Tigara electronica a fost recunoscuta la nivel mondial ca fiind o alternativa de a renunta la fumat. De-a lungul timpului s-a vorbit despre meditatie si yoga ca alternative la fumat.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice originale! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Milioane de fumatori din lumea intreaga au apelat la tigari electronice pentru a renunta la fumat. Insa, inainte de a se inventa tigara electronica foloseau yoga si meditatie, efectele erau bune, insa avem noi timp de asa ceva?

Aproape fiecare persoana care renunta la fumat devine agitata si stresata. Acest lucru se intampla deoarece organismul cere doza de nicotina pe care inainte si-ar fi luat-o de la tigarile din tutun. Aceste stari de agitatie si stres pot luat o intorsatura urata, transformandu-se in depresie. Aici intervine meditatia pentru a ajuta fumatorul. Daca nu ai timp de meditatie, poti folosi o tigara electronica.

Aparent, meditatia are capacitatea naturala de a inlatura gandurile negative transformandu-le in ganduri pozitive. Meditatia te ajuta sa te focusezi pe cauza ta, sa te orientezi cat mai bine pentru a renunta la fumat. Insa, expertii recomanda ca meditatia sa aibe loc sub indrumarea unui instructor pentru a avea parte de cele mai bune rezultate. Folosirea unei tigari electronice nu necesita un instructor, insa necesita citirea manualului de utilizare.

Yoga este, de asemenea, o metoda adecvata pentru a ajuta fumatorii sa se confrunte cu efectele ce apar in incercarea de a renunta la fumat. Yoga este o metoda care te ajuta sa iti controlezi respiratia si cantitatea de oxigen ce patrunde in plamani, alimentand astfel corpul dvs. si asigurandu-se ca mintea dvs. este calma si linistita in orice moment.

Daca sunteti dispusi puteti incerca toate cele 3 metode, tigara electronica, meditatia si yoga. Tigara electronica satisface nevoia de nicotina iar pe langa aceasta mimeaza perfect actiunea de a fuma. In combinatie cu aceste doua metode este posibil ca rezultatele sa apara mult mai rapid si sa fie mai eficiente.

Totusi, cum stiu ca suntem putini cei care meditam sau facem yoga... sunt convins ca o tigara electronica de calitate va va ajuta sa renuntati la fumat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/tigara-electronica-yoga-si-meditatia-pentru-a-renunta-la-fumat