Tigaraelectronica-nr1: Ce este „fumul” care iese din tigarile elctronice?

BUCURESTI - 20 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Fumatori si nefumatori de pretutindeni au observat utilizatorii de tigara electronica si s-au intrebat ce este „fumul” pe care il scoate acest dispozitiv. Multi au crezut tigarile electronice sunt la fel de daunatoare ca si cele clasice deoarece scot acest „fum”, insa cei care utilizeaza aceste produse stiu ca nu este deloc asa.

TigaraElectronica-Nr1

TigaraElectronica-Nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

O tigara din tutun emite fum; fumul rezulta din arderea tutunului. Si o data cu fumul vin si toate substantele cancerigene si toxice care sunt rezultatul natural al combustiei.

„Fumul” din tigarile electronice nu este nimic altceva decat o ceata/vapor/abur care contine nicotina. Ingredientul de baza cel mai des intalnit in elichide (care vaporizeaza) este propilen glicolul. Propilen glicolul este cel care ofera vaporilor substanta si aspectul vizual de „fum”. In acelasi timp, este inofensiv pentru corpul uman, asa cum o confirma si Organizatia Mondiala a Sanatatii, precum si alte organizatii medicale.

O tigara electronica creeaza un nor de vapori prin incalzirea unui elichide pe baza de propilen glicol, pana la punctul de vaporizare. Se ajunge la o temperatura suficient de mare pentru a deveni o ceata, dar nu atat de mare incat sa se evapore. Astfel, utilizatorii de tigari electronice obtin un nor dens de vapori, care seamana cu fumul de tigara. Un aspect important este faptul ca aceasta ceata contine doar propilen glicol, nicotina si aroma.

Este interesant de stiut faptul ca tehnologia din spatele tigarilor electronice exista de mai bine de 40 de ani. Daca ati vazut vreodata o masina de facut ceata la concertele rock, atunci ati vazut exact acelasi lucru. V-ati putea gandi chiar ca tigarile electronice sunt niste masini de ceata in miniatura. Aceeasi tehnologie a fost, de asemenea, utilizata timp de generatii in fabricarea vaporizatoarelor medicale folosite in spitale, cabinete medicale si chiar la domiciliu.

Daca aveti dubii privind siguranta vaporizarii propilen glicolului, nu este cazul. In toti anii de folosire a masinilor de facut ceata la concertele rock, nimeni nu a suferit vreodata vreo reactie. In plus, propilen glicolul este folosit in mod regulat in industria alimentara, la inhalatoarele pentru astm, in industria cosmetica etc. Cei mai multi dintre noi ingeram o cantitate consistenta de propilen glicol zilnic, fara sa folosim tigara electronica.

Daca exista vreun efect negativ al propilen glicolului acela este ca, unii utilizatori au remarcat uscarea gurii si a gatului dupa ce l-au folosit. Asta pentru ca propilen glicolul este un umectant – ceea ce inseamna ca absoarbe umezeala. Daca acest lucru reprezinta o problema pentru dvs. puteti folosi un elichid pe baza de glicerina vegetala.

Daca abia acum ati auzit despre tigara electronica si daca abia acum ati inteles ce este „fumul” care iese din acest dispozitiv, de ce sa nu incercati acest produs? Noi cei de la Tigara electronica Nr 1 credem ca nu exista o alternativa mai buna pentru tigarile obisnuite. De asemenea, credem cu tarie ca o data ce veti incerca produsele noastre veti stii cu siguranta ce inseamna sa vapezi.

Pentru mai multe informatii, noutati si opinii cu privire la tigarile electronice, precum si cele mai recente inovatii din aceasta industrie, vizitati site-ul nostru, Tigaraelectronica-nr1.ro.