Tigari electronice la TV, teleshopping

BUCURESTI - 16 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social

Pentru ca in ultima vreme au inceput sa apara reclame tv cu tigari electronice, lucru care ar trebui sa ne bucure, pentru ca tigara electronica devine tot mai cunoscuta, ne-am gandit sa avertizam clientii nostri in privinta catorva aspecte.

tigara electronica nr1

tigara electronica nr1

Cum majoritatea dintre noi cunoastem, sistemul de teleshopping este creat pentru a-i face pe cei care se uita, sa puna mana pe telefon si sa comande: „Totul redus la super pret, cumparati acum, super oferta!”

Cei care au cumparat produse prin sistemul de teleshopping, stiu ca de regula sunt produse proaste, care cu o reclama agresiva, reusesc sa fie vandute. Sunt de acord ca exista cateva produse in regula, insa acestea sunt putine. Daca veti cauta pe internet pareri ale celor care au cumparat asemenea produse veti vedea ca majoritatea clientilor se plang.

Pentru ca ne pricepem la domeniul tigari electronice, vrem sa va atentionam ca:

1. Desi ei spun ca e megaoferta o tigara electronica + a doua gratuita, trebuie sa stiti ca toate kiturile complete contin doua tigari electronice... deci aceasta oferta speciala, nu e de fapt atat de speciala.

2. Modelele de tigari electronice comercializate prin sistem teleshopping, sunt modele slabute, nu sunt aceleasi tigari electronice pe care noi le comercializam.

3. Preturile cu care vand nu sunt atat de mici precum par la tv. De ce? Pentru ca toate ofertele speciale la tigari electronice, sunt defapt doar instrumente de marketing. Ele nu exista cu adevarat.

4. Persoanele care apar in aceste reclame cu tigari electronice, habar n-au ce e o tigara electronica, sunt actori platiti sa faca ceea ce fac.

5. In reclame apare sloganul ca „fumul de tigara electronica” nu dauneaza. Oameni buni, tigara electronica nu face fum. Fumul este un produs al focului, ori la tigari electronice nu arde nimic.

Este si un proverb „nu iese fum fara foc” el se refera la altceva, dar in esenta vine de la o chestiune practica.

Sunt convins ca multi oameni care nu stiu sa citeasca pe internet, vor cumpara aceste tigari electronice. Incercam doar sa ne avertizam clientii nostri asupra calitatii acestor produse.